Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki tapasztalt a témában...

Aki tapasztalt a témában segítene nekem is, hogy mi jókor voltunk e együtt?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok első próbálkozós hónapban. szept 12-én indult a ciklusom,a ciklusaim 28 naposak, azóta a párommal voltunk együtt: 19, 22, 25, 28-án eddig.(nem szándékos a 3 naponta való együttlét, csak ilyenkor volt kedvünk, na meg sajnos időnk)elvileg jókor voltunk együtt? görbét még most nem vezettem, de a következő hónaptól fogok.elvileg 25-én volt ovulációm?köszönöm aki válaszol.
2012. szept. 29. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Az esélyt megadtátok.

Hogy van-e baba, azt senki meg nem mondja...

Szurkolok!

2012. szept. 29. 18:20
 2/4 A kérdező kommentje:
jaajj..köszi:)
2012. szept. 29. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:

dokim szerint 28 napos ciklusnál a tizedik naptól a 18.napig 2 naponta kell együtt lenni.Tudományos alapon...

Nekünk mikor sikerült peteérés környékén (14.nap,mert nekem akkor volt ovu teszt alapjan is) mindennap együtt voltunk és bejött...

sok sikert,elvileg neked is bármi lehet:)

2012. szept. 29. 18:37
 4/4 A kérdező kommentje:
sajnos most kicsit rágörcsölök, mert ha most nem jött össze, akkor egy hónapot ki kell hagynunk. a párommal egy hónapig a munkája miatt alig tudunk majd együtt lenni...persze nem tettünk meg érte mindent...de most kezdem érezni, hogy én ezt nagyon akarom...köszi a választ:)
2012. szept. 29. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!