Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitiv a tesztem? Kép csatolva

Pozitiv a tesztem? Kép csatolva

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2009. aug. 5. 13:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
szia.5 hónapja próbálkoztunk,de nem görcsösen.
2009. aug. 5. 15:26
 12/18 anonim ***** válasza:
POZITÍV és gratulálok. mióta próbálkoztok? én is nagyon várom már ezt a pillanatot. Vigyázz magatokra!!!
2009. aug. 5. 15:54
 13/18 anonim ***** válasza:
POZITÍV gratulálok. mióta próbálkoztok? én is nagyon várom már ezt a pillanatot. Jó egészséget nektek. Örülök a sikerednek!!!
2009. aug. 5. 15:55
 14/18 anonim ***** válasza:
39%

Nem vagyok szemét nagyon örülök hogy sikerült neki.

Nem tudom miért lennék szemét. Csak vicceltem nem akartam én megbántani senkit. Még jó hogy örülök hogy egy új kisbaba lesz ebbe a világba! Nem kell egyből leszemetezni a másikat! A kérdezőnek még egyszer nagyon sok boldogságot!

2009. aug. 5. 16:12
 15/18 A kérdező kommentje:

itt nincs sz..ét.

Köszönöm mindebkinek:-)))))))))))))))))))))))))))))))

2009. aug. 5. 16:18
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

Erre írtam, hogy szemét, nem neked:) Tudom, hogy vicceltél

"Úr isten már tesz képet is belinkeltek hát azt hittem hogy a görbés képeket már nem lehet felül múlni.Legközelebb ha valaki szarik egyet arról is küld be fotót?" ---> hát ez sztem szemét!!!

2009. aug. 5. 16:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Amit írtál nem lehet félre érteni. Nem kell magyarázkodnod.

Amit utoljára írtál nem sok értelme van. Nem is nagyon értettem pedig kétszer elolvastam. De mindegy is. Azt írtad de szemét vagy utolsó és ez egyértelmű volt!

Amúgy tényleg tiszta szívemből kívánom a kérdezőnek hogy legyen nagyon boldog!

2009. aug. 5. 17:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Jaj bocs utolsó nem néztem a nem hasznos válaszokat. Most már értem mire irtad. Igen ő tényleg nem valami kedves. Szerintem az irigység szól belőle. Bocsi még egyszer. A kérdezőnek boldog baba várást.
2009. aug. 5. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!