Szerintetek teherbe estem, vagy nagyon-nagyon kicsi az esélye?
Sziasztok. Kétségbe vagyok esve.. Igen tudom, hogy több 100 hasonló, ugyanilyen kérdés van már fent az oldalon, ezért kérem csak az válaszoljon aki normális hangnemben megtudja ezt tenni. Köszönöm!:)
A problémám, hogy szerdán egy napot együtt töltöttünk a barátommal, és este felé felmentünk hozzájuk, és hát eléggé felelőtlenek voltunk. (Tudom,tudom utólag már könnyű gondolkozni, és belátni, hogy hibáztunk!) Szóval, az történt, hogy 1-2-3 cm-re (nem tudom pontosan) "belém hatolt" ha lehet így nevezni, és lökött kettőt-hármat. Utána mondtam neki, hogy így nem, fejezze be. Utána nem történt semmi. Az elején volt előváladék de az az alsónadrágjára került, és utána még az ujjammal is oda nyúltam neki, és akkor már nem volt (ez a "behatolás" , nevezzük így, előtt történt). Ez ugye szerdán történt, nekem ha minden igaz pénteken volt peteérésem. (A ciklus.hu-n vagyok regisztrálva, tőlük jött a levél) Nagyon félek, mert furcsa érzést érzek az alhasamban, és fáj a mellem, de nem feszül meg semmi ilyesmi, nem is érzékeny, csak ha kicsit erősebben megnyomom akkor. De szerintem ilyenkor még semmit sem lehetne érezni, ha terhes lennék. Lehet, hogy a peteérést érzem? Vagy micsodát? Peteéréskor a mell is fájhat? Tegnap volt tojásfehérje szerű folyásom, ez a peteérésre utal igaz?
Szerintetek nagyon minimális az esély, hogy terhes lettem?
Ha kérhetem nyugtassatok meg, eléggé ideges vagyok, és tudom, hogy az idegesség miatt is késhet a menstruációm. Nem vagyok olyan fiatal, és már beláttam, hiba volt. Most aggódhatok...:(
Ugye nem lettem terhes??
"De szerintem ilyenkor még semmit sem lehetne érezni, ha terhes lennék."
Így van.
Minimális az esélye, kedves!
Köszönöm, hogy elolvassátok a kicsit hosszúra sikeredett "sztorim".
És a válaszokat is köszönöm! Most kicsit nyugodtabb lettem...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!