Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció előtt 2nappal...

Mimacs kérdése:

Menstruáció előtt 2nappal csináltam 3tesztet és mind a 3 halvány pozitiv lett 25-ös xepil tesztel. Viszont kicsit fájdogál a hasam és a reggeli tesztem halványabb mint a du. Ni 2. van esély rá hogy tényleg terhes vagyok? (már sokat csalódtam. )

Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 09:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem is mensifájásaim voltak a nemvárt környékén, kb. egy hétig tartott. Annyira ismerős fájdalom volt, hogy óránként rohantam a wc-re megnézni, hogy biztos nincs-e vér. Nem volt. :) 3 éves lesz a lurkóm.

A legjobbakat neked!

2012. okt. 5. 12:38
 12/16 A kérdező kommentje:
Na most én is ugyan így vagyok:) óránként nézem h nincs-e vér (és reménykedem h nincs) örülök h nem csak én vagyok így mert már lassan kezdek megbolondulni:) annyira szeretném hogy tényleg baba legyen a dologban...
2012. okt. 5. 12:43
 13/16 anonim ***** válasza:
énis görcsöltem, azt hittem meg fog jönni. én a nemvárt napján még barnáztam is:)
2012. okt. 5. 12:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Nyugi, nekem is még hetekig fájt a hasam alján, én is óránként nézegettem, hogy nem vérzek e. :-)Biztos minden rendben lesz. Én az erősebb haszsurkánál azonnal lefeküdtem egy kicsit, pihenni. Persze nem voltam végig ilyen parázós, a szülés napján még beugrottam jógázni is a többiekkel... Még ismeretlenül is nagyon gratulálok, mi is nagyon várjuk már a 2. babánk megfoganását!
2012. okt. 5. 13:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!én is megpróbálok minél többet pihenni és vigyázni rá:) sok sikert a második babához!
2012. okt. 5. 14:58
 16/16 anonim ***** válasza:
A hasfájás tuti benne van a pakliban, a barnázás is esetleg. Attól se ijedj meg majd, ha esetleg jelentkezik. Itt bizony baba van!!! Gratulálok kismama!
2012. okt. 5. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!