Lorentina kérdése:
Jartam egy sraccal lefekudtem vele egy honap utan menstrualas utan egy hettel, es ra egy hetre szakitottunk miutan megtortent a dolog, nagyon fel van puffadva a hasam vagy teherbe estem?
Figyelt kérdés
2012. okt. 4. 18:38
1/7 A kérdező kommentje:
nem vedekeztunk de viszont vigyaztunk meg mielott el nem ment abahagytuk es tesztet nem tudok meg csinalni mert el kell teljen legalabb 12-nap az aktus utan
2012. okt. 4. 18:45
2/7 anonim válasza:
A legfogamzóképesebb időszakban sikerült szexelnetek.
Nem derült ki, hogy védekeztetek-e, és mikor kell(ett volna) megjönnie legközelebb.
A helyedben vennék egy tesztet, mert elég jó esélyed van rá, hogy nem haspuffadás lesz az...főleg ha napokig-hetekig tart.
Ejj,ejj....hát te is inkább olvastál volna helyette...
3/7 anonim válasza:
Hány napja volt a menzid első napja? Vagyis mikor volt az első napja naptár szerint?
4/7 anonim válasza:
Ha konkrétan dátumokkal leírod a dolgot, akkor könnyebben tudunk segíteni.
5/7 A kérdező kommentje:
szeptember 19-az elso nap es mikor egyutt voltunk szeptember 26. fogok venni tesztet csak meg ugysem mutat semmit dehat egyeb jelei nincsenek csak nagyobb a pocim a szokasosnal,de ha az leszek,akkor pedig el kell mondjam neki es felek tole
2012. okt. 5. 17:50
6/7 anonim válasza:
Ne aggódj. Ha hét nappal a menzid első napja után volt a dolog, akkor kevés az esély rá, hogy terhes lennél.
Ezek után pedig legyél okosabb. Ne játszd el az életed!
7/7 A kérdező kommentje:
aszt irja a neten hogy a legtermekenyebb ido menzesz elott szamolva 14-nap egyaltalan nem akkor volt a legtermekenyeebb idoszakom,es hogy utana aszt nem irja hogy van
2012. okt. 5. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!