Van arra valamilyen "tudományos" magyarázat hogy ki mikor, miért, hogyan esik teherbe?
Értem arra hogy sokat olvasom itt is hogy valakinek hónapok évek kellenek hozzá,számolnak mérnek stb de nagyon nehezen vagy egyáltalán nem sikerül! Vagy ráfogják hogy a stressz miatt van,vagy mert kövér/sovány,öreg bármi.
Ilyenkor van valamilyen betegség a háttérben? Ne értsetek félre nem akarok "dicsekedni",de én azt sem tudom hogy kell nézni az ovut,mit kell mérni,semmi ilyesmit. Az eddigi 2gyerekemmel rögtön terhes lettem,és tényleg kíváncsi vagyok hogy mi lehet a magyarázat?! Pedig elég stresszes életet élek,és nem vagyok nádszálkisasszony sem.:)
Igen örülök hogy nekem könnyen sikerül teherbe esnem,és nem pont arra gondoltam amit a 2.írt.
Az természetesen nagyon jó hogy a "tudomány" segít azokon a nőkön akiknek nehezen megy!!! Csak nem értem ha elvileg minden oké,egészségesek akkor mi a baj? Mert ha betegség van a háttérben,az megint más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!