Kinek mi volt az első jele annak hogy babát várna, a mensi kimaradása előtt és mikor volt pozítiv az első teszt és hanyas erősségű?
:) Baromi erős fáradékonyság (kb 2perc séta után úgy éreztem kiköpöm a tüdőmet), és a mellfeszülés. Tervezett baba volt, ekkor már TUDTAM, hogy megérkezett. :))) Természetesen nem is jött meg, néhány nap múlva teszteltem az első pozitívat (én még nem akartam, de Apuka nagyon), aztán az Orvosom telefonon tett utasítása alapján két nap múlva újabb teszt (természetesen ez is pozitív volt). A hányas erősségű kérdésre nem tudok válaszolni, nagyon hamar, és nagyon erősen látszott a második csík.
Ma 11hónapos a kiscsaj! :)
Nekem az volt fura, hogy állandóan pisilni jártam. Nem várt előtt 2 nappal teszteltem, délután. Ennek ellenére olyan pozitív lett, hogy leesett az állam :)
Azt nem tudom, hogy milyen erősségű, csak kértem egyet a gyógyszertárban.
Egy másfél éves kisfiú anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!