Van olyan akinek átjárhatósági rtg vizsgálaton vékony petevezetőket állapítottak meg? Sikerült így baba hogyan mennyi idő elteltével?
Nyyyyya itt vagyok szia!
Kértem ha levélke érkezik kapjak értesítést,nem kaptam úgy néztem be.Köszi h.írsz időt szánva rám.Ilyen barátok nem kellenek.Anno lánykori barinőmnek addig voltam érdekes míg ki nem léptem abból a kapcsolatomból mely nem volt jó,se szép csak dolgoztam éltünk egymás mellett!Életem szépre jóra fordult rátaláltunk egymásra a párommal akivel megtudok beszélni egy kiskanalat,nem teher egy séta,bicajozás stb.azóta megszakadt a kapcsolatunk miért ilyenek az emberek.Mikor megtudtam h.otthagyta iker gyerekeit nagyon összetört engem lelkileg,akkor 8évesek voltak a gyerkőcök a párja nem engedte be,megtudta fickója van,sosem éltek sajnos fényesen.Nagyon sajnáltam a gyermekeket anya nélkül nem is kapta meg őket.Kisidő múlva találkoztam vele mondja mit tett volna nem engedte be!Mit?Bevágtam volna az ablakot,rendőrt hívok stb.de akkor sem hagytam volna ott a gyermekeimet.
A duph.tól néha nyálkás cucc jön bocsika pihizgetek.Örülök szép kis családodnak kisfiú kislány neve?Sikerült az első hónapban a baba?Várjatok még császáros voltál?Én igen akkor azt tanácsolta a dokink 2év és hajrá!Balázs 6és fél éves.Pct házasélet teszt pozi lett sajnos nem jutottak fel a katonák.Nem tudunk beletörődni miért mitől változhatott meg a szervezetem?Doki:Ha tudnánk!millió kérdés a válasz ez?Tapasztaltabb áááá azt sem tudtuk azelőtt mi az az ovuteszt,vagy pct,Hsg vizsgálat,Hormon panel,IR.Végre boldogság van még 2hét a uh.-ig!Ha gondolod időd engedi neked is írjál szívesen olvaslak válaszolok.Puszil:Zsuzska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!