Törvényszerű hogy ha terhes valaki rögtön sötétebb lesz alul a nemiszerve? Mindenkinek így van?
Csak azért kérdeztem mert nekem sincs semmi tünetem holnapra nem várom most csináltam egy tesztet - lett!Tudom hogy kevésszer voltunk együtt de állítólak pont elkaptam a pé-t!És a hőm is fennt van!
Igen, a 23. ciklusnapodon pont elkaptátok a pét. De annak még egy hete csak. Még ha meg is fogantál, még akkor sem vagy terhes, hiszena babó még nem ágyazódott be, csak most fog (remélhetőleg), vagy most van folyamatban. tehát változásokat ne kerss még magadon, mert ebből épp úgy lehet menstruáció is.
A testi változásokat a terhességi hormonok okozzák, amik viszont a beágyazódás után kezdenek el termelődni, eleinte nagyon kis mennyiségben. Amikor nagy lesz a mennyiségük, akkor jönnek a tipikus tünetek: hányinger, szagundor, és igen, a nemiszervek is vérbőbbek, sötétebbek lesznek, akár lilák is. Érzékenyebbek is lesznek, jobban fogod kívánni a szexet és könnyebben jön az orgazmus (ha éppen nincs hányingered, persze :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!