Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? Nem értem....

Terhes lehetek? Nem értem. Többi lent

Figyelt kérdés

3 napja volt 1-2 csepp vér. Ma megint van, de már több, lehet hogy menszesz? 15én voltam együtt a barátommal (de nem bennem élvezett el) és a hétvégén kell megjönnie. Ha megjött attól még lehetek terhes (?), de egy teszt megnyugtatna végleg(?) Folyamatosan pár hete csak görcsölök. Lehet, hogy nagyobb a baj (?)

Köszönöm a válaszokat

2012. szept. 28. 07:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Először tesztelj! Ha negatív, de nem vagy nyugodt, menj el a nőgyógyászodhoz, ő biztosat fog tudni mondani, ha már kb 4-6 hetes terhes lehetsz.
2012. szept. 28. 08:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel.
2012. szept. 28. 08:32
 3/5 anonim válasza:
szerintem nem vagy az!!! nekem mar 6napja kesik...csinaltam 2 tesztet,1. pozitiv a masik negativ!!! nem tudom h mi van!! A baratommal nem vedekezunk sem gumival sem fogamzasgatloval csak annyi h nem engedi belem! tobb mint 2 es fel eve van igy!!! de nem tudom hogy most mi van! varok hetfoig
2012. szept. 28. 13:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kedves előző!

Melyik teszt volt az utóbbi? A negatív v. a pozitív? Szerintem csinálj még egyet. Elvileg már, ha az vagy, kimutatja a teszt. De biztosat csak az orvos tud mondani. Szerintem ne játsz ezzel. Főleg már ha egy pozitívat is teszteltél. Fals negatív lehet, de pozitív ritka. (ezt én is csak olvastam.)

2012. szept. 28. 14:44
 5/5 liviaa98 válasza:
Szerintem mindenképp az orvos a biztos :))
2012. szept. 28. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!