Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Nagyjabol a peteeresem idejen voltam egyutt a baratommal es megszakitassal vedekeztunk(tudom,a vedekezes kifejezest erre aligha lehet hasznalni).ennek majdem egy hete,jovo heten kellene megjonnie a menstruaciomnak.nagyon ideges vagyok,lehet,hogy csak bebeszelem magamnak,hogy terhes vagyok,de az teny,hogy gyakrabban jarok pisilni es faj a hasam,ami ugyan nem gorcsszeru,hanem inkabb tompa szurkalas es egyaltalan nem olyan,mint menstruacio elott.nem is tudom,hogy igazabol mit szeretnek kerdezni toletek,mert tudom,hogy van ra esely,hogy terhes legyek,lehet,hogy csak arra varok,hogy valaki azt mondja,hogy kebes az esely ra.ne ertsetek felre,tudom,hogy ezuttal felelotlen voltam,szeretnek is babat,csak kicsit kesobb,miutan befejzem az egyetemet. Koszonom szepen,ha irtok valamit.
2012. szept. 28. 00:55
 1/5 anonim ***** válasza:

"gyakrabban jarok pisilni es faj a hasam"

Egy héttel a megterméknyülés után nincsenek a terhességnek ilyen tünetei. Sokat ittál, elrontottad a gyomrodat, ennyi. Persze lehet, hogy terhes vagy, csak ezek nem annak a tünetei.

2012. szept. 28. 01:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. Tenyleg tul sokat olvastam az utobbi idoben errol es gondoltam ezek mar a beagyazodas jelei lehetnek. Kepzelodom. Meg egyszer koszonom.
2012. szept. 28. 01:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Terhes vagy. grt.

szerintem kislány.

1 hét mulva tesztelj!

2012. szept. 28. 05:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem azért érzel tüneteket, mert annyira parázol a terhességtől. Mert amúgy 1 hét után még nem jelentkeznek ilyenek. Igaz, hogy a megszakítás nem a legjobb módja a védekezésnek, főleg peteéréskor, de azért gondolj bele, ha mindketten egészségesek vagytok, és sehogysem védekeztek, statisztikailag akkor is csak 20-30% az esélye, hogy összejön. Megszakítással ennél kevesebb, főleg a pasi tényleg időben kiszállt.

Persze egyébként lehetsz terhes, de ez a sok minden amit most tapasztalsz inkább a parázástól van, mint terhességtől.

2012. szept. 28. 08:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom! Sokkal nyugodtabb vagyok mostmar.koszonom:)
2012. szept. 28. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!