Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi előtt két héttel csinált...

Mensi előtt két héttel csináltam tesztet Medi labbal az pozitív lett utánna egy hétre rá még egy Kék csík teszttel az pedig negatív lett és vettem még egy Lilit pár npra rá és az is negatív lett. Lehet, hogy terhes vagyok az eredménytől függetlenül?

Figyelt kérdés
Már 10 napja késik és néha hányingerem van meg fel van puffadva a hasam és olyan mintha meg akarna jönni.Köszönöm előre is a válaszokat.
2008. máj. 17. 21:06
1 2
 1/13 anonim válasza:

Nekem is 10 napja késik és mind a 2 tesztem negatív lett, összes tünettel rendelkezem + hőemelkedésem is van:)

Ne add fel a reményt irány a doki én is azt teszem

2008. máj. 17. 21:10
 2/13 anonim ***** válasza:
Szia!Én is ebben a helyzetben vagyok,tegnap du-n lilyvel teszteltem negativat.Azt hallottam,hogy a lily nem mutatja ki még(álltalában)ilyen korán,a medilab meg sokszor pozit mutat akkor is ha nincs terhesség!Szerintem vegyél 1 Clearblue-tesztet és probáld meg azzal még 1*!!!Mert az már a menszi elött kimutatja!!Szoritok!
2008. máj. 17. 21:15
 3/13 anonim ***** válasza:
Az elsö válasz irójának!!Szia!Milyen tüneteid vannak?Mivel teszteltél?Csak azért mert a sorstársatok vagyok én is:))
2008. máj. 17. 21:18
 4/13 anonim válasza:
Az 1-ik Pregimax plusz, a másiknak nem tudom már a nevét, mert kivágtam a kukába:) Hétfőn irány doki, kiváncsi leszek, őszerinte a tesztek nem jelentenek semmit, mind1, 10000 Ft és ő letesztel :DDD
2008. máj. 17. 21:29
 5/13 anonim válasza:
eszebe jutott gravi-hcg volt a másik neve
2008. máj. 17. 21:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Szia!Ennyiért csinál neked 1 tesztet??Amikor az SZTK-ban ingyen csinálnak menotesztet!!!Mik a tüneteid????
2008. máj. 17. 21:34
 7/13 anonim válasza:
Sztk-s dokihoz nem mennék soha többet 1X nagyon elkezeltek, 3X hívott vissza és 3x mindig más betegséget állapított meg, inkább fizetek magán dokinak, otthonos rendelőbe fexek és csak velem foglalkozik, nincs kint 20 ember még neki. Ennyit megér, hogy megtudjam mi van...
2008. máj. 17. 21:38
 8/13 anonim válasza:
A tüneteim, émelygés, kajától való undor és rá pár percre mindent felzabálnék érzés, hőemelkedésem van + hőhullám
2008. máj. 17. 21:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia!Ezek a tünetek már ilyen hamar jelentkeznek?Nekem csak has puffadás,émelygés,pici hasszurka és fehér folyás van.Én még nem teszteltem.A menszim mejött 1napra és aztán+barnáztam 1napig és annyi!!Remélem mind a 3-an babásak leszünk,ha nem is most de legközelebb:)))Minden jót!Ird majd meg akár priviben,hogy mi lett az eredmény!Szoritok.
2008. máj. 17. 22:00
 10/13 anonim ***** válasza:
igenisa lehet baba. nemlehet a tesztekben bizni 100%osan. szerintem csak van valami ha 1-szer pozi lett. ne add fel!késik is meg tünet is van akkor szerintem baba van a dologban
2008. máj. 17. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!