Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem jőnn nekem őssze?...

Miért nem jőnn nekem őssze? Másnak olyan hamar nekűnk meg semmi. Volt mult pénteken pé-m. Lehet akkor ősszejőtt? Vagy már tőbbet ne is reménykedjek?

Figyelt kérdés
mit csináljak.voltam dokinál clostival sem jőtt őssze,
2008. máj. 17. 17:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ma hallottam anyósomtól, hogy 7 évet próbálkoztak. Mindent csináltak, majd kitalálták, hogy örökbe fogadnak egy gyereket. Amint ezt elhatározták, azonnal terhes lett. Csak meg kellett nyugodnia a szervezetének. Ne görcsölj rajt, Neked tuti nem kell olyan sokat várni rá!
2008. máj. 17. 18:16
 12/17 A kérdező kommentje:
kőszi mindenkinek olyan rendesek vagytok.csak nehéz
2008. máj. 17. 18:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Lányok reménykedjetek, mert van remény!!! Kitartás, rólam már lemondtak, amikor egyszercsak elkezdtem nagyon vérezni, elvitt a mentő, és kiderült hogy terhes vagyok. 7 évig semmi, sem vetélés sem egyáltalán semmi. Most 23. hetes vagyok és minden rendben. Ne adjátok fel! De ne görcsöljetek rá! Persze orvoshoz el kell menni, minden problémát megtudni és kiküszöbölni, ezt mi is megtettük, de nem történt semmi. Így hagytuk az egészet egy ideig és közben terhes lettem!! Hát nem csodálatos! :))))Kislány lesz
2008. máj. 17. 18:37
 14/17 A kérdező kommentje:
és ha folyásom van akkor már menszi lesz?van 1 hetem még
2008. máj. 17. 20:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő , én is egy hét mulva nem várom a mensit és van folyás - nem vészes mennyiség. És szintén pénteken volt pé-m:-) Drukkoljunk együtt!!
2008. máj. 17. 22:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Nálunka férjemnek volt rossz az eredménye.Kivizsgáltattuk és kiderült,hogy 3 féle baktériummal fertőzött.Egy hét gyógyszer után tökéletes lett.Ugy,hogy van remény.Nekünk inszemináció volt,mert már nem vagyunk fiatalok.
2008. máj. 18. 06:47
 17/17 anonim válasza:
persze,hogy lehet a férjen is segíteni,csak bírd rávenni őt a dokira:-) Nagyon nyámnyilák tudnak lenni ha erről van szó.Nézik a kiskatonákat(sok helyen bevihetitek az otthonról vitt-steril csészébe varázsolt-mintát, cirka 1/2-1 órán belül be kell érni vele.Máshol külön szoba van minta leadás céljára.Megvizsgálják még aznap (ha meddőségi klinikára mennek jobban járnak mert sok helyen csak a létszámot nézi,morfológiát nem).VAn bakteriális tenyésztés is,és hormonvizsgálat ha szükséges.Golyó bilizgálás,prosztata vizsgálatot nem szoktak az első körökben elkövetni(esetleg ultrahangot tudok még elképzelni)Bocsi a terjedelem miatt
2008. máj. 19. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!