Miért nem jőnn nekem őssze? Másnak olyan hamar nekűnk meg semmi. Volt mult pénteken pé-m. Lehet akkor ősszejőtt? Vagy már tőbbet ne is reménykedjek?
Figyelt kérdés
mit csináljak.voltam dokinál clostival sem jőtt őssze,2008. máj. 17. 17:44
1/17 anonim válasza:
Nekem sem sikerült a múlt havi Clostis kúrával sem. Én is elkeseredtem. Ti mennyi ideje próbálkoztok? És hány éves vagy? Nem akarok indiszkrét lenni, de ezek is fontosak lehetnek. Én állandóan reménykedek, mert az ismerőseim között volt rá példa, hogy Clostival összejött a baba.
2/17 A kérdező kommentje:
szia .hát én is igy vagyok ismerősőm egyből terhes lett a clostival.másfél éve probálkozunk 26 éves.és te?
2008. máj. 17. 17:51
3/17 anonim válasza:
Na szóval. Én 2 évig probálkoztam . Neked mi az a sok? Clostyval sikerült, de csak a 3. kúra után. mindennap néznem kellett az ovulációt microskoppal és tesztekkel. Ha pé-d idejében voltatok együtt, és mégsincs baba , akkor vagy többször kell együtt lennetek, vagy javaslom a párod is menjen el vizsgálatra, mielőtt még teleszedetnek olyan gyogyszerekkel amire lehet nincs szükséged. A férfiaknak is lehet gondjuk, cxsak félnek a dokitól, de mondd neki, hogy neked sem jó amikor benned turkálnak.
4/17 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok. Én is 26 éves vagyok. Mi január óta gyúrunk a dologra, most volt a 2. clostis kúrám, és a köv. hétre várok, vagyis nem várok eredményt. Engem is elkeserít, hogy másnak azonnal sikerül, mindenféle abortusz után, meg a fogamzásgátló abbahagyása után rögtön az első hónapban. De azt gondolom, türelemmel kell lennünk és akkor nekünk is sikerül.
5/17 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. 27. vagyok . megállapították a pco-t is nálam. Neked nics sok kicsi cisztád, mert azt uh-n látják és bromocriptint kellet szednem . + ha alátámasztod a melled és a másik kezeddel megnyomod, mintha fejnéd, nem jön belőle víz szerű váladék? mert az savasságotjelez, és arra is bromocriptin. kérdezd meg a dokid, hogy megvizsgálná-e, ha nem akkor menj másik dokihoz, nekem is a 4. segített.
6/17 A kérdező kommentje:
és ha a párommal van gond akkor azt is lehet orvosolni?
2008. máj. 17. 17:58
7/17 anonim válasza:
javaslom hogy mind a ketten nyugodjatok meg és türelem, én tudom milyen nehéz, de muszály. én már a neurológián is volta mr-vizsgálaton ez miatt, nagyon szar volt, de nyugi, mert a közepén megállapították a szororngásos depressziómat, aztan enyhítettem az idegeimet, es van eredmény. a 2. válaszoló.sok sikert.
8/17 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok újra. Nálam is a PCOS-t állapították meg, emiatt kaptam a Clostyt. De a dokim nagyon bíztat, mert túlsúlyos nem vagyok, és a PCOS-es tünetek nem "erősek" nálam. Ez csak félig nyugtat meg, mert ettől még nem örülök, hogy ilyen gondom van.
9/17 anonim válasza:
Ha a párodddal lenne gon az kiderül, de sajnos nem tudom lehet e mit kezdeni vele, mert az attól függ mi a baj. általában mondjuk 300 betegből 1 nel nem tudnak segíteni. Pl a kolleganőm férjének, de neki az összes spermája hibás volt. Ne ijedjetek meg ,ki kell vizsgáltatni, lehet hogy a párodnak csak le vannak lassulva, arra van gyógymódésnem is bonyolult. néhány bogyó és kész. Dehát miert mindig a nőkszedjenek gyógyszert. Lehet hogy a cigit is le kell tenni, ha dohányzik, és szexes napokon ne igyon ha lehet.
10/17 anonim válasza:
Ha a pároddal van gond, azt is lehet orvosolni. Én olvastam olyanról, hogy a férfiaknál is alkalmazzák a Clostilbegytet. Úgy, mint a nőknél, náluk a spermiumok termelődését serkenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!