Azt hallottam hogy az első lombik nem szokott sikerülni ez igaz? Ne is reménykedjek hogy elsőre összejön? Fagyibabákat kapok vissza.
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 20:14
1/22 anonim válasza:
Ezt nem lehet általánosítani,mert van akinek sikerült!
Sok sikert kívánok!
2/22 anonim válasza:
SZORÍTOK NEKTEK! hajráhajráhajrá :)
3/22 A kérdező kommentje:
köszönjük:)de eléggé lehangol ez az információ.
2012. szept. 26. 20:29
4/22 anonim válasza:
Nekünk elsőre sikerült, egyből két kislány :) Szerintem hozzáállás kérdése, én egy percig sem kételkedtem benne, hogy ne sikerülne, szerintem te is légy abban biztos, hogy márpedig fog!
5/22 A kérdező kommentje:
dejó gratulálok:)és kettőt is szerettetek volna?
2012. szept. 26. 20:49
6/22 anonim válasza:
Szerintem az első alkalom semmivel sem másabb, mint a többi. Ugyanolyan jó esélyeid vannak, mint bárkinek! Sok sikert!
7/22 anonim válasza:
Ugyan nem fagyibabákból,de elsőre jöttek össze a trikrek!Rajtunk kívül még számtalan példát tudok,akiknél az első sikeres lett.Bízz benne! Sok sikert!
8/22 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek kettőt ültettek vissza, de az egyik tovább osztódott, így a végén 3 baba született! (egypetéjű lányok és egy kisfiú) Novemberben lesznek 1 évesek, óriási a boldogság azóta is! :)
Remélem, nálad is sikeres lesz az 1. lombik! És persze nálunk is! :)
Drukkolok!
9/22 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy ahol a nő teljesen egészséges (vagy mondjuk elzáródása van csak, tehát nincs hormonális baja) és csak a férfivel volt probléma, ott első vagy második lombik általában sikerül. Mondjuk azt nem értem, hogy első lombikod, de fagyibaba lesz? Túlstimuztak és nem volt ET?
10/22 A kérdező kommentje:
velem még nem foglalkoztak csak a páromat vizsgálták.azoosperma van és ezért biopszia lesz de mivel nekem csak februárban lehet lombikom a BP Kaáliba igy le kell fagyasztani addig.
2012. szept. 27. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!