Nikcsi1117 kérdése:

Vajon terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2 hete késik a mensesem.elég sűrűn járok pisilni,gyakran olyan érzésem van mintha hányni kéne,a napokban már az érintéstől is fáj a mellbimbóm.tegnap csináltam egy kazettás tesztet.negatív.ennek ellenére lehetek terhes??

2012. szept. 26. 13:21
 1/5 anonim válasza:
Ne gondolj egyből terhességre. A késő menzesz, gyakori pisilés lehet felfázás is. Nekem pl ilyen tüneteim voltak felfázáskor. A mellbimbó érzékenység pedig lehet lelki ok is. Ugyanis van egy olyan sejtésem, hogy nagyon belelovaltad magad a terhességbe. Félsz a terhességtől? Nem várt baba lenne? Mert ha ez a helyzet, akkor a félelmed miatt testi tüneteid vannak. Csinálj még egy tesztet, de ha biztosra akarsz menni, menj nőgyógyászhoz. A menstruáció sok okból késhet, nem csak terhesség miatt.
2012. szept. 26. 13:29
 2/5 A kérdező kommentje:
örülnék ha valóban terhességről lenne szó.nem hiszem hogy fel lennék fázva, a lelki ok lehet, hogy talán tulságosan is szeretnénk hogy baba legyen?
2012. szept. 26. 13:43
 3/5 A kérdező kommentje:
mondjuk a tesztet tegnap délután csináltam, mivel a dobozra rá volt irva, hogy a nap bármely szakában elvégezhető.várjak még egy kicsit a köv tesztel, vagy mikor csináljam?(az éjjel azt álmodtam hogy csináltam még egyet és azon már 2 csík volt..)teljesen össze vagyok zavarva...ha terhes vagyok mért csak 1 csík volt tegnap, viszont ha nem vagyok az akk mért nem jön már megfele... -.-"
2012. szept. 26. 14:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én regegli első vizeletből csinálnék egy tesztet.

Ugyan is ne mondtad, hogy milyenek a ciklusaid. Azaz mindig akkor szoktt megjönni vagy esetleg egy két nap csúszással. Mert ha az utóbbi áll fön akkor nem tudhatod, hogy mikor volt pete érésed, s lehet kevesebb hormon van még benned ahoz, hogy kimutassa a teszt de elég, hogy tüneteket érezz.Ami még megoldás lehet, hogy most egy másik tesztel csináld.

Még egy oka lehet, hogy negatív lett, hogy sokat ittál és felhígult délutánra a vizeleted amiben így kevés lett a teszt számára az értékelhető hormon mennyisége.

Tesztelj és ha a hét végére nem jönne meg javaslom fordulj orvoshoz.

2012. szept. 26. 14:55
 5/5 A kérdező kommentje:

általában 10-e körül szokott megjönni (+-2 nap)

Nagyon köszönöm a válaszotokat!!

2012. szept. 26. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!