Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen vagy hasonló adatokkal...

Ilyen vagy hasonló adatokkal (10. dpo, menstr várhatóan 7 nap múlva) mutatott már valakinek pozitívat a teszt?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 09:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Egyik gyerekemmel aktus utáni 9. napon émelyegtem, 10. napon erős +-t teszteltem (nap közben, nem reggel).

De számomra eltéveszthetetlen érzés ez, emiatt is teszteltem. 6 nap múlva jött volna meg akkor.

Ha nem érzek semmit, biztosan nem tesztelek még...

2012. szept. 26. 09:55
 2/25 A kérdező kommentje:

már van két kisfiam és megmondom őszintén, kb 90%-ban úgy érzem, hogy sikerült... de csináltam ma reggel 10-es tesztet (one step) és negatív lett :(

most abban bízom, hogy a megérzésem jó, csak még nem elég sok a hcg és ezért nem mutatott a teszt

köszönöm a válaszod (ja, és az első két drágámnál biztos voltam benne, de most valahogy sokkal jobban izgulok és ezért félek, hogy erősebb a vágy, mint az érzés, ha értitek, mire gondolok...)

2012. szept. 26. 10:02
 3/25 anonim ***** válasza:

Én is ma teszteltem egy korait, persze nem mutatott ki semmit. 9. dpo

Viszont a fiamnál 7. dpo-n láttam egy halvány csíknak nevezhető maszatot :)

Sajnos nem tudom a teszt nevét, gyógyszertárban vettem és kék csík volt rajta, nem piros. Kérdeztem, de nem is tudnak ilyenről :(

2012. szept. 26. 10:12
 4/25 A kérdező kommentje:

én az első két terhességemnél csak az elmaradt menstruáció után teszteltem (3, illetve 4 nappal)

de most egy kicsit feldobott az, hogy például ezen az oldalon is sokan írják, hogy már a 7., 8., 9., stb dpo-n pozitívat teszteltek...

nekem meg a 10. dpo-n negatív :( vaterás a tesztem, nem lehet, hogy azzal van baj???

de arra is valaki azt írja, hogy nem jó, egy másik helyen meg azt írják, hogy azok valójában németországból származnak és klinikai tesztek - ez alapján meg jónak kéne lennie

én az első fiamnál hcg-line nevű tesztet használtam (25-ös), a másodiknál gravi-hcg-t, az meg 20-as. és azok gyakorlatilag azonnal mutattak

2012. szept. 26. 11:03
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

A hetedik dpo-n biztos nem tesztel senki pozitívat. Ott valószínűleg előbb volt peteérése az illetőnek, mint gondolta. Ez olyan, mint ha azt mondanám, hogy 5 mp alatt lefutottam a 100 métert. Biológiailag képtelenség.

A megtermékenyült petesejt 7-12 nap alatt teszi meg a méhig vezető utat, aztán beágyazódik. A beágyazódást követő 2-3 nap elteltével termelődik annyi HCG a szervezetben, amit kimutat a teszt. (És érezhető terhes tüneteket is ugyanez a hormon produkál)

Így a legesleggyorsabb esetben is a 9. nap jöhet szóba.

Viszont tényleg nehéz belőni pontosan az ovu idejét, biztosat az UH mutat csak, de azt kevesen mondatják el magukról, hogy UH-n figyelték.

Én annál a gyerekemnél azért voltam biztos, mert az az egy aktus volt akkor, és mint írtam, 10 napra rá + lett a teszt.

2012. szept. 26. 11:40
 6/25 anonim ***** válasza:

Szóval fel a fejjel! Ez lemaradt...

:o)

2012. szept. 26. 11:40
 7/25 A kérdező kommentje:
köszönöm! ;-)
2012. szept. 26. 12:03
 8/25 anonim ***** válasza:
szia 10dpo-n halány pozi let a medi lab tesztem mopst péntekre nem várom hétfön teszteltem tegnap is ami pozi lett szoval igen én nekem pozi lett:-)
2012. szept. 26. 13:10
 9/25 anonim ***** válasza:
ja és utolso vagyok nekem a 10es teszt nega let ugyanugy one volt a 10dpo-n közben a medi meg szépen láthato halvány pozi
2012. szept. 26. 13:11
 10/25 A kérdező kommentje:
jól értettem? ugyanazon a napon teszteltél mindkét fajtával? és a onestep nem mutatta ki??? na, ettől féltem... :(
2012. szept. 26. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!