Létezik, hogy valaki menstruál a terhessége alatt igaz? Annyi féle választ olvastam már, kérem, hogy valaki olyan írjon, aki tényleg tudja, hogy ez hogy van.
Körülbelül egy hónapja együtt voltam a barátommal,kiszakadt a gumi,és ez sajnos pont a végén, de azt mondta,hogy kihúzta időben,stbstb,nem lehet baj. Rendben ,annyira nem aggódtam,viszont a menstruációmnak 2 napja kellett volna megjönnie,hát mondhatom szörnyű két napom volt,halálra idegeskedtem magam. Viszont ma délután megjött,és előtte már görcsölt a hasam,minden ahogy szokott.Viszont nekem egy napot sem szokott késni a mezeszem ,nemhogy kettőt,de mindenkitől azt hallom,hogy normális,nem vagyok terhes stb.
De szeretnék minden lehetőséget kizárni a terhességre,fiatalok vagyunk,nem jönne jól a baba, semmi esetre sem tudnám megtartani és felnevelni rendes körülmények között.
Annyi hülyeséget össze lehet olvasni az interneten ,akkor most mi az igazság ? Aki terhes az nem menstruál ,ez az általánosan elfogadott álláspont nem? De rengeteg helyen olvastam,hogy mégis..
Feleslegesen aggódom ?
És ha a menstruációm majd eltér a szokottól,ha kevesebb ideig tart pl? Akkor kezdhetek gyanakodni ?
Előre is köszönöm !
Létezik, igen.
Figyelj, ha ennyire ideges vagy, uzsgyi a patika, holnap reggeli pisiből teszt! :)
A mensidre ne alapozz. Mert igen, sok estben teljesen kimarad, de vannak esetek amikor nem. Van h az első 3-4 hónapban is van mesi (kevesbb és rövidebb ideig); de személyes ismerettségemből tudok olyant, akinek 9 hónapig végig megvolt! Ez nagyon extrém, szerintem 1millió terhességből van 1 ilyen, de ez is létező jelenség. Dokik nem tudtak mit felelni rá, miért van, baba egészségesen fejlődött végig.
Szóval egyet írok: tesztelj mindenképpen!!
És egy utolsó kérdés: Mennyi az esélye,hogy mégis terhes vagyok ? Csak úgy kb,hogy mennyire legyek ideges..
Lehet paranoiás vagyok,de sokkal jobb félni,mint megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!