Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy valaki menstruál...

Létezik, hogy valaki menstruál a terhessége alatt igaz? Annyi féle választ olvastam már, kérem, hogy valaki olyan írjon, aki tényleg tudja, hogy ez hogy van.

Figyelt kérdés

Körülbelül egy hónapja együtt voltam a barátommal,kiszakadt a gumi,és ez sajnos pont a végén, de azt mondta,hogy kihúzta időben,stbstb,nem lehet baj. Rendben ,annyira nem aggódtam,viszont a menstruációmnak 2 napja kellett volna megjönnie,hát mondhatom szörnyű két napom volt,halálra idegeskedtem magam. Viszont ma délután megjött,és előtte már görcsölt a hasam,minden ahogy szokott.Viszont nekem egy napot sem szokott késni a mezeszem ,nemhogy kettőt,de mindenkitől azt hallom,hogy normális,nem vagyok terhes stb.

De szeretnék minden lehetőséget kizárni a terhességre,fiatalok vagyunk,nem jönne jól a baba, semmi esetre sem tudnám megtartani és felnevelni rendes körülmények között.

Annyi hülyeséget össze lehet olvasni az interneten ,akkor most mi az igazság ? Aki terhes az nem menstruál ,ez az általánosan elfogadott álláspont nem? De rengeteg helyen olvastam,hogy mégis..

Feleslegesen aggódom ?

És ha a menstruációm majd eltér a szokottól,ha kevesebb ideig tart pl? Akkor kezdhetek gyanakodni ?

Előre is köszönöm !

2012. szept. 25. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Létezik, igen.

Figyelj, ha ennyire ideges vagy, uzsgyi a patika, holnap reggeli pisiből teszt! :)

2012. szept. 25. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:

A mensidre ne alapozz. Mert igen, sok estben teljesen kimarad, de vannak esetek amikor nem. Van h az első 3-4 hónapban is van mesi (kevesbb és rövidebb ideig); de személyes ismerettségemből tudok olyant, akinek 9 hónapig végig megvolt! Ez nagyon extrém, szerintem 1millió terhességből van 1 ilyen, de ez is létező jelenség. Dokik nem tudtak mit felelni rá, miért van, baba egészségesen fejlődött végig.

Szóval egyet írok: tesztelj mindenképpen!!

2012. szept. 25. 19:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szerintem tényleg tesztelek egyet, és remélem akkor végleg megnyugodhatok.
2012. szept. 25. 19:57
 4/6 A kérdező kommentje:

És egy utolsó kérdés: Mennyi az esélye,hogy mégis terhes vagyok ? Csak úgy kb,hogy mennyire legyek ideges..

Lehet paranoiás vagyok,de sokkal jobb félni,mint megijedni.

2012. szept. 25. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Anyukámnak 4 hónapig meg volt, pedig terhes volt.
2012. szept. 25. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:
A második válaszadótól szeretném kérdezni hogy kilenc hónapig megvolt neki?És 7napig menstruált?Megnőtt közben a hasa?
2018. máj. 1. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!