Menzesz előtt vagyok 9 nappal de mindjárt megjön érzésem van, kb.8 napja voltunk együtt most sikerülhetett?
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 07:07
11/20 anonim válasza:
12/20 A kérdező kommentje:
Ott van szerintem az a vonal!Gratulálok
Remélem jövö héten az enyém is ilyen lesz.
2012. szept. 28. 09:26
13/20 anonim válasza:
remélem, igazad lesz! abban is, hogy ott a vonal és abban is, hogy a tiéd is ott lesz!!!
;)
14/20 anonim válasza:
most csináltam reggel!!! a fénykép 5 perccel a cseppentés után készült és azóta még erősödött a vonal :D
két nap alatt ez elég jelentős változás szerintem, úgyhogy én most már azt merem mondani, hogy SIKERÜLT!!!
kérdező: érdemes várni, mert én is ellőttem 3 negatív tesztet és azt nem kívánom senkinek :( napokig depressziós voltam, pedig csak korán csináltam őket!
15/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok hétfőn én is elmegyek tesztet venni nálam ugyanúgy van émelygés szédülés hasam feszül remélem nekem is + lesz az a teszt
2012. szept. 29. 08:11
17/20 A kérdező kommentje:
Meg nem.nem merek tesztelni varok meg 1-2 napot
2012. okt. 1. 13:33
18/20 anonim válasza:
teszteltél már? úgy izgulok, hogy sikerüljön
19/20 A kérdező kommentje:
Igen negativ lett de mensi meg sehol
2012. okt. 5. 08:09
20/20 anonim válasza:
hátha csak kevesebb még a hcg hormon a szervezetedben. várj még szerintem és ha nem jön meg, én a helyedben tesztelnék pár nap múlva újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!