Menzesz előtt vagyok 9 nappal de mindjárt megjön érzésem van, kb.8 napja voltunk együtt most sikerülhetett?
pont ugyanebben a helyzetben vagyok (nekem is 9 nap múlva fog megjönni, vagy nem :), és 16-án volt a peteérésem)
nekem már tegnapelőtt kezdődött a majdnem-megjön érzés, most pedig szédülök és fáj a derekam. ha sikerült, akkor két-három nap múlva be kell fejeződnie a beágyazódásnak. és akkor érdemes tesztelni (én nem bírtam ki és ma reggel csináltam egy tesztet, 10-eset, de nem mutatott semmit, persze nagyon korai volt...)
hétvégén fogok újra tesztelni, akkor majd kiderül.
szorítok, hogy összejöjjön!!! nekünk a harmadik baba lenne :)
harmadik válaszoló vagyok. én is többet járok wc-re :)
de lassan megy az idő ilyenkor...
én is csináltam és most kifolyik a szemem, mert valami nagyon halvány dolog látszik rajta, de most várok, három órán keresztül nem iszok folyadékot és nem pisilek és utána ismétlem...
még egy órát ki kéne bírni :(
szerintem - ha terhesek vagyunk - nagoyn az elején lehetünk annak, amit kimutat a teszt! próbáljunk meg türelmesebbnek lenni (nehééééééz!!!)
igen, megcsináltam és ugyanolyan lett, nagyon-nagyon halvány! viszont a párom is látja a vonalat és ez biztató (hátha nem én beszéltem be magamnak)
szombat reggel ismétlek! és nagyon szorítok neked is! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!