19 hónapja nem jön a baba. Inszeminációt vagy lombikot ajánlotok?
Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 15:59
11/21 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem ma telefonon, ha fizetjük, akkor mi választjuk, így szerintem először inszem lesz, aztán, ha az nem segít lombik.
2012. szept. 25. 09:21
12/21 anonim válasza:
Hát nem tudom ilyet melyik intézet mondott, de elvileg akkor sem választhatsz, ezek a hormonok kezelések ám nem valami egészséges, csak akkor szabad csinálni ha komoly ok van rá.
13/21 A kérdező kommentje:
Szerintem elég komoly ok, ha nincs gyógyszer nélkül peteérésed és még, ha tudnak csinálni, sem jön össze a baba, de mindegy mi megpróbáljuk az inszemet.Így nem tb-re megy, azért választhatsz,tehát magánúton.
2012. szept. 25. 15:23
14/21 anonim válasza:
Akkor sem szabad orvosi ok nélkül lombikozni. Ha nincs peteérésed először azt kéne rendbe rakni, anélkül semmi értelme a kezeléseknek.
15/21 anonim válasza:
Fizetős lombik belekerül szerintem fél millióba - ezt tudtad? És messze nem garantált a siker...
16/21 A kérdező kommentje:
Egy baba bármennyi pénzt megér nekünk:)
2012. szept. 26. 20:23
17/21 anonim válasza:
Nekem az első 3 lombik fizetős volt, mert a legjobb hírű magán helyre mentünk, aztán kiderült tök feleslegesen csinálták a lombikokat.
18/21 A kérdező kommentje:
Sajnálom:(
Én inkább belevágok, minthogy itthon üljek és várjak a csodára, remélem nekünk sikerül:)
2012. szept. 27. 06:55
19/21 anonim válasza:
A 3. után kerültem új dokihoiz akkor derült ki hogy mi a baom rendbe raktam a kisfiam pedig nem sokára 17 hónapos lesz.
20/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok hozzá:)Nagyon sok örömöd leld benne kívánom!
A legcsodásabb ajándék szerintem a baba:)
2012. szept. 27. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!