Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Spermavizsgálat után vagyunk,...

Spermavizsgálat után vagyunk, van még bármire is esély?

Figyelt kérdés
A barátom volt pár hete,és megvan az eredmény...kicsivel több mint 50%-al lassabbak a normálnál a spermái.Felejtsek mégcsak a teherbeeesésre is gondolni ugye?

2012. szept. 24. 00:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Természetesen van esély. Nagyon sok esetben a hiányos táplálkozás, a szervezetben lerakódó méreganyagok is okozhatják a problémát. Ilyen esetekben egy méregtelenítés, a szervezet raktárainak feltöltése megfelelő táplálkozással sokat segíthet.Ha érdekel pár tapasztalat, akkor szívesen megosztom Veled emailben.
2012. okt. 1. 15:49
 12/21 A kérdező kommentje:
elöbbre jutottunk annyival hogy páromat müteni kell,viszértágulata van :(
2012. okt. 10. 07:52
 13/21 anonim ***** válasza:

:( sajnalom,hogy muteni kell a parodat...

De utana minden jobb lesz,es van eselyetek,csak ne adjatok fel!

Tudom konnyu mondani,de ha adjuk egymasba a lelket,hatha segitunk,mar csak pszichesen is ;)

Hajra!!!

2012. okt. 10. 10:46
 14/21 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem hogy utána sikerül a baba.Csak a kérdés hogy mennyi idö ez mire megmütik stb.
2012. okt. 10. 11:26
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

nem tudni,mennyi ido...

de egy biztos,eloszor O a fontos,most hagyd gyogyulgasson,szedje magat rendbe,stressz nem tesz jot neki,az tuti...utana fog jonni a baba is!

2012. okt. 10. 11:43
 16/21 NL2010 ***** válasza:
Nos, hoyg sikerült??
2012. okt. 17. 03:29
 17/21 A kérdező kommentje:
még sehogy,hónap végén megy vissza a dokihoz :(
2012. okt. 17. 13:50
 18/21 A kérdező kommentje:
megvan az eredmény :( orvos azt mondta neki hogy csak mesterségesen van esély részéröl a babához :(
2012. nov. 8. 15:38
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom!:(
2012. nov. 10. 09:37
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk is ez a helyzet ,én azért nem mondtam le a természetes fogantatásról. Szerintem te se tedd,hiszen tényleg lehetséges hogy egy kiskatona egyszer célba ér,még ha kevesebben is tudnak hadba indulni. Van egy csomó spermaképet javító cucc is ami segíthet. Mi már lombikra is járunk,de a köztes időkben is bizakodom. Szurkolok nektek is! Sok sikert!!!!
2012. nov. 10. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!