Herebiopsziás műtét után csak egy lombikra van esélyünk? Azaz egy esély van?
Az attól függ,hogy mekkora darabot vettek ki.
A férjem műtétjét Papp György profeszor csinálta és egy nagyobb darabot metszett ki,hogy több alkalommal legyen használható,ezek fagyaztásra kerültek.
A műtétet végző orvostól tudhatjátok ki,hogy mekkorát metszett ki.
Úgy ne járjatok mind mi,ezért leírom,nálunk mi történt : a férjemnél csak éretlen sejtek voltak a bioptátumban,engem megstimuláltak,szóltam a lombikos biológusnőnek,hogy vegyék elő napokkal előtte a lefagyasztott herebioptátumot mielőtt nekem lesz a leszívás,mert érlelni kell a megtermékenyítés előtt.
Elfelejtették elővenni és érlelni!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd mikor meg volt a leszívással 10 gyönyörű petesejt,akkor azt mondták,hogy bocsika,az összes bioptátumot kivettük most fagyasztásból ,de nem volt benne megfelelően érett sejt,hát persze ,hogy nem volt ,mivel előtte napokkal ki kellett volna venniük a bioptátumok egyikét n szóltam is pedig.
Az összeset elhasználták akkor,mondván,megnézték mindegyikben,hátha van érett sejt ...
Papp professzorúr pedig még a műtét előtt megmondta,hogy csupán egyszer fog kimetszeni egy nagyobb hereszövetet és később az több lombikra elegendő lesz...
Bár nem vagyok jártas a dologban, de mintha úgy hallottam/olvastam volna, hogy ilyenkor donor+sajáttal próbálkoznak. De egyéni felvilágosítást biztosan kapsz ott ahova lombikra mentek.
Sok sikert!!
Első válaszoló vagyok és igen jól írod kedves második,ilyenkor a donor sejteket is használni szokták,nálunk is a donorsejteket vetették be akkor .
Azóta két gyönyörű örökbefogadott gyerkem van :-) .
Nagyon drukkolok a kedves kérdezőnek,hogy mielőbb sikerrel járjatok ,tudom mennyire nehéz lelkilge végigcsinálni mindezt!
Kész regény a Te életed is :-D !!!
A lényeg,hogy a leírásod szerint te is boldog vagy!
:-) igen, most már minden kerek. Ó mit kerek, gömbölyű :D
Elnézést a kedves kérdezőtől, hogy nem ideillő válaszokat adok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!