Segítséget szeretnêk kêrni!?
Figyelt kérdés
Az iskolàban (13.os vagyok ês làny) orvosi vizsgàlat lessz az iskolàban .. ês azt mondtàk a többiek hogy a vêdônô megnyomkodja a hasunkat és megnêzi nincs e valami daganat vagy elvàltozàs .. vagy nem e vagyunk terhesek meg ilyeneket nêz... ês ezt tênyleg kitudja tapintani ô pl ha daganat van vagy vki pl 9hetes terhes vagy ilyeneket? (mert tudjàtok nekem volt egy vakbêl mütêtem és azota annyira fêlek ha vki a hasamnàl matat.. hogy nehogy talàljon vmit)2012. szept. 23. 10:38
1/4 anonim válasza:
hát nem tudom,de ez a "9hetes terhes"-ség? csupán egy példa volt?mert igy elég fura meg hogy ezen parázol,amugy nem tudom hogy meg tudja e állapitani
2/4 A kérdező kommentje:
Ó ez csak egy pêlda volt... :)) csak mer mondtàk h ilyeneket nêz.. ês ênis meglepodtem h ilyet êszre vesz e tapintàs alapjàn. ?? :O :) csak ezêr kêrdezem.. :)
2012. szept. 23. 11:09
3/4 anonim válasza:
igen ezeket ki lehet tapintani, de ehhez komoly szakértelem kell :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget... :) remélem nem talàl semmit.. kicsit félek a daganatoktòl... :|
2012. szept. 23. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!