Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baj van? Pozitív a teszt? Vérzés?

Baj van? Pozitív a teszt? Vérzés?

Figyelt kérdés

Csináltam tesztet, pozitív lett ma reggel, de most mégis olyan, mint ha megjönne:( Pár csepp vér volt a wc papíron.Ha baj lenne nem mutatta volna ki a teszt ugye? Vagy elfog menni így, hogy ha vérezni fogok továbbra is??Teljesen kivagyok:(

[link]

2012. szept. 23. 10:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Menj el a nődokihoz! Ha lecsesz, ne is foglalkozz vele! Írass ki vele Utrogestan-t! Mondd meg vérzel, uh-n nem biztos, hogy fog látni valamit! De az a gyógyszer sokat segít!

2012. szept. 23. 14:48
 12/20 anonim ***** válasza:
az antibiotikum miatt is lehet a vérzés mert ez a babára veszélyes mindenképp menj orvoshoz ilyen gyógyszertől simán elvetélhetsz!
2012. szept. 23. 15:10
 13/20 A kérdező kommentje:
Voltam ügyeleten.Azt mondták uh alapján,hogy nincs jel terhességre és, hogy valószínűleg az elhalt terhességemet mutatja még ki így egy hónap múlva is-amit én NEM akarok elhinni!...
2012. szept. 23. 18:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom:(
2012. szept. 23. 18:32
 15/20 A kérdező kommentje:
Én még reménykedem.Szerintem 1 hónap 8 héthez baromi sok...Anno az előző terhességemmel is pont ugyan így voltam.Vasárnap pozi teszt 4 nappal a nemvárt előtt.Annyi különbség, hogy az délutáni volt, nem reggeli első pisi.Most is pont szerdára nem várnám.A vérzésem is abbamaradt, a hasam sem görcsöl.Bízom benne, hogy ez újabb baba csak még nagyon-nagyon picike, mint legutóbb:)
2012. szept. 23. 19:28
 16/20 anonim ***** válasza:
Remélem a legjobbakat:) majd írj hogy alakulnak a dolgok ok? :)
2012. szept. 23. 19:31
 17/20 A kérdező kommentje:
mindenképp:)
2012. szept. 23. 20:08
 18/20 ketim válasza:

Szia.

Remélem te szerencsésebb leszel, de nekem így kezdődött a spontán vetélésem Áprilisban.

Egy hét késés után pozitív volt a tesztem , majd elkezdtem barnázni, pár nap múlva elment a baba. Láttam a szikhólyagot is távozni. Orvos majd küret. 3 hónap várakozás és újra próbálkozás. azóta nem jött még a babo.

Remélem hamarosan.

Minden esetre pihenj, ne emelj és várj.

Sajnos ezt minden esetben a természet dönti el.

Sok sikert.

2012. szept. 23. 21:17
 19/20 A kérdező kommentje:

Ma már csak ilyen:(Szóval tényleg az előző babából maradt vissza a Hcg...:(

[link]

2012. szept. 24. 14:18
 20/20 anonim ***** válasza:
sajnálom:(
2012. szept. 24. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!