Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy van az hogy van akinél a...

Hogy van az hogy van akinél a 35. vagy akár a 43. nap van csak PÉ, nekem meg amelyik hónapban nincs, hamarabb megjön, kb 25-26 napra. Ez így normális?

Figyelt kérdés
Ha van PÉ-m, a 16. nap szokott lenni, és 30 napos a ciklusom. (+/-1 nap) Segítsetek légyszi!

2012. szept. 19. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem értem, mit segítsünk?
2012. szept. 19. 15:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Normális hogy hamarabb megjön ha nincs Pé-? Vagy kéne valami kivizsgálás? 4 hónapja próbálkozunk.
2012. szept. 19. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Méred a hőd? Vagy honnan tudod, hogy nincs pé-d?
2012. szept. 20. 00:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen mérem. De ezt csak általánosan kérdeztem, mert mióta mérem pont nem volt ilyen rövid hónap.

Csak nem értem, hogy miért "adja fel" a szervezetem, és miért nem próbálja megrepeszteni akár később is...

2012. szept. 20. 11:03
 5/6 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Szerintem 25-26 nap nem olyan rövid, én inkább arra tippelek, hogy akkor is van PÉ-d, csak korábban. :-)

2012. szept. 21. 06:48
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi!! :) ez lenne a legjobb lehetőség :)
2012. szept. 21. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!