Minden hónapban mikor megint megjön iszonyatos lelkiállapotba kerülök. Más is, ez normális?
Csak hogy könnyítsek! Az első babámra (tudom, a tiédhez képest nem sok) 1 évet vártam! Mindent csináltam minden hónapban a babáért: hőmérőztem, ovutesztet csináltam, szex után feküdtem még 10 percig... És nem jött össze!! Kész lidércnyomás lett az életem.. A lelki trauma miatt a menstruációs ciklusom is nagyon hosszú lett: 32-38 naposak. Végül a 6. orvos akinél jártam, azt mondta, hogy azért sem esem teherbe mert az idegességtől a ciklusom felborul, ezért gyógyszert kaptam.
az első hónapban terhes lettem!
Majd most 1 hónapja a férjemmel eldöntöttük, hogy jöhet a kistesó. Úgyis sokat kell várnunk megint, próbálkozzunk.... Hát terhes lettem. Én, akinek nem akart összejönni a gyerek! Ezt csak azért írom le, mert amikor rendben voltam lelkileg rögtön baba lett, amikor vártam és örjöngtem, hogy megint 1 hónap mikor nincs semmi, Nem jött össze!
A lelki csalódást akármennyire is akarjuk sajnos nem tudjuk befolyásolni...
Gondolom voltál vizsgálatokon...
ezt is átnézheted: www.babatervezok.otthona.net
Kitartást és lelkiekben megerősödést kívánok neked!!
Igen ez normális érzés!
Szerintem lehet,hogy orvoshoz kellene fordulnotok,mert mivel voltál már terhes,lehet,hogy csak egy ici-pici baki van (mondjuk alacsony a progreszteron szinted vagy magas a tsh-d) és probléma megoldva!
1 vok.
Az idegességtől a hormonszintem megváltozott ezért nem lettem terhes. Picit magas lett a prolaktin szintem, kaptam rá bromocriptint.
Addig ne add fel amíg egy becsületes, normális orvost nem találsz. Én 6-nál jártam mire segített valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!