Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Minden hónapban mikor megint...

Minden hónapban mikor megint megjön iszonyatos lelkiállapotba kerülök. Más is, ez normális?

Figyelt kérdés
4 éve nem sikerül a baba, a párommal megbeszéltük, mivel már voltam terhes-nem maradt meg, meg az Ő nézete szerint bízzuk a természetre, de nekem ilyenkor világvége hangulatom lesz.
2012. máj. 12. 07:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak hogy könnyítsek! Az első babámra (tudom, a tiédhez képest nem sok) 1 évet vártam! Mindent csináltam minden hónapban a babáért: hőmérőztem, ovutesztet csináltam, szex után feküdtem még 10 percig... És nem jött össze!! Kész lidércnyomás lett az életem.. A lelki trauma miatt a menstruációs ciklusom is nagyon hosszú lett: 32-38 naposak. Végül a 6. orvos akinél jártam, azt mondta, hogy azért sem esem teherbe mert az idegességtől a ciklusom felborul, ezért gyógyszert kaptam.

az első hónapban terhes lettem!

Majd most 1 hónapja a férjemmel eldöntöttük, hogy jöhet a kistesó. Úgyis sokat kell várnunk megint, próbálkozzunk.... Hát terhes lettem. Én, akinek nem akart összejönni a gyerek! Ezt csak azért írom le, mert amikor rendben voltam lelkileg rögtön baba lett, amikor vártam és örjöngtem, hogy megint 1 hónap mikor nincs semmi, Nem jött össze!

A lelki csalódást akármennyire is akarjuk sajnos nem tudjuk befolyásolni...

Gondolom voltál vizsgálatokon...

ezt is átnézheted: www.babatervezok.otthona.net

Kitartást és lelkiekben megerősödést kívánok neked!!

2012. máj. 12. 07:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Mit szedtél? valami nyugtatót?
2012. máj. 12. 08:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen ez normális érzés!

Szerintem lehet,hogy orvoshoz kellene fordulnotok,mert mivel voltál már terhes,lehet,hogy csak egy ici-pici baki van (mondjuk alacsony a progreszteron szinted vagy magas a tsh-d) és probléma megoldva!

2012. máj. 12. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:

1 vok.

Az idegességtől a hormonszintem megváltozott ezért nem lettem terhes. Picit magas lett a prolaktin szintem, kaptam rá bromocriptint.

Addig ne add fel amíg egy becsületes, normális orvost nem találsz. Én 6-nál jártam mire segített valaki.

2012. máj. 12. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én páromnak is az volt a nézete hogy bizzuk a természetre, csak mi sokkal több időt vártunk, mint Ti. Mikor végre elmentünk orvoshoz kiderült, hogy hiába próbálkoztunk éveken keresztül szükség volt orvosi segítségre, hogy összejöjjön a babcsi. Most 4 hónapos a kisfiam és sajnálom, hogy nem előbb mentünk el dokihoz. Neked is valahogy a párodat kéne rávenned, hogy vizsgáltassátok ki magatokat. Nyilván senki nem megy szívesen orvoshoz ezügyben, főleg nem a férfiak... de hidd el nem érdemes tovább várni, szerezni kell egy jó orvost. Én megnéztem a net-en kit dicsérnek legtöbbet és őt választottam. Rögtön lombikot javasolt és elsőre összejött a baba.
2012. máj. 13. 23:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, sajnos a párom hajthatatlan. Meddőségibe nem akar menni, azért, mert csak a pénzt szedik el az embertől szerinte, de nem tudom megértetni vele, hogy az alapvizsgálatok ingyenesek, és lehet pár szem gyógyszert kéne csak kiváltani ami nem olyan nagy összeg. Nagyon szeretem Őt ezek ellenére, nélküle nem tudom elképzelni az életem, de ezen vitatkozunk a legtöbbet, de nem szeretném, ha tönkremenne a házasságom emiatt. Olyan doki kéne aki Gyöngyösön vagy Jászberényben rendel és tudna segíteni. Ha tudnátok ilyet ajánlani örülnék.
2012. máj. 14. 06:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! a 23:35-ös válaszoló vagyok. ha anyagilag nem úgy álltok azt lehetne csinálnod, hogy megnézed a legközelebbi kórházban vagy rendelőintézetben az orvosok nevét és fórumokon rákeresel, hogy ki az aki megbízható. Szerintem már az is jó, ha Te elmész első lépésben, hiszen lehet, hogy Neked is csak a prolactin szinted magas kapsz rá gyógyszert és összejön a baba. Ahova én jártam meddőségi központba nagyon sok lánynak volt ez a problémája. Ezen kívül még ami akadályozza a terhességet az, ha a petevezeték el van záródva. Öten mentünk ilyen vizsgálatra és négyünknél vagy az egyik vagy mindkettő el volt záródva, ami nagyon gáz arány. Ezt is érdemes megnézetned. Mindenesetre kitartás és kívánom, hogy sikerüljön a férjed is meggyőzni.
2012. máj. 14. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!