Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés, terhesség vagy...

Peteérés, terhesség vagy egészen más?

Figyelt kérdés
Elvileg PCO-m van, folyamatos testedzéssel értem el azt, hogy 6 hetente megjön. Éppen ezért sehova sem tudok számolni. 2 hét múlva kéne megjönnie, 6-7 héttel ezelőtt volt menzeszem. Vagy két napja fel vagyok puffadva, 3 nappal ezelőtt minden előjel nélkül (már az előző napon is fájni szokott, de most nem így történt) rám jött a hányásos migrén. Most meg nem is a hasamban, hanem a gyomorszájamnál érzem az éhséget, a torkomban meg a hányingert (olyan, mint mikor megakad a torkunkon a gyógyszer). Amit tapasztalok az az átlátszó folyás, de csak pisiléskor. Azt meg nem tudom megmondani, hogy sűrűn járok-e, mert kávét is iszok, az meg amúgy is vízhajtó hatású. A válaszokat előre is köszönöm.
2012. szept. 18. 18:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

220 g ch? Elnézést, de erre nem jöttem rá :)

Nem nőgyógyászhoz mentem el, mert az észre sem vette a pco-t, a másik nőgyógyász észrevette, de nem magyarázta el, hogy mi az, ez a csodadoki, aki ezeket a gyógyszereket írta fel endokrinológus. És azért nem járok hozzá már egy éve, mert azon kívül, hogy egy csomó vérvételen túlestem, és vannak leleteim, semmi utasítást és jó szót nem kaptam, csak hogy hízzak. Január óta nagy kinlódva sikerült 2 kilót felszednem. Ha lesz fizetésem, nyilván felkeresem a fizetőset. Tudtommal a pco örökletes. Kitől örökölhettem, ha a családban nem jellemző senkire a menzesz felborulása és mi is 3-an vagyunk testvérek és anyukámék is. A leletből kiolvasható, hogy a bal petefészek folyamatosan tele van cisztákkal, míg a jobban hol van, hol kiürül. De mondom, őket nem izgatja az én problémám.

2012. szept. 19. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!