14 éves vagyok. Nemi életet élek a barátommal, és midnig amikor szexeltünk, kihúzza, mielőtt elmegy, de gumit is használunk. Mégis hányingerem van, meg rosszul vagyok. Lehetek terhes?
Ha rendesen védekeztek is meg van az esély!
A menstruációd nem késik? Mert a hányinger lehet mástól is!
Vegyetek egy tesztet, Tescó-ban, vagy más hasonlóban is lehet kapni, ha a gyógyszertárba nem szeretnétek menni.
Így te is megnyugodhatnál.
A 14 éves személy nem minősül jogilag "cselekvőképesnek", így a nőgyógyász nem írhat fel neki, csak a szülői belegyeegyezésre fogamzásgátlót.
Arról ne is beszélve, hogy egy 14 éves személynek nem igazán tanácsos fogamzásgátlót felírni.
Attól még, hogy a btk szerint büntethető, nem zárható rendes börtönbe, csak fk-ak börtönébe.
Tényleg nem cselekvő képes. lásd. gyvt.
Drága kiscsillag!
Nem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy szexuálisan érett vagy.
Csak mellékesen megsúgom neked, ha terhes vagy, és a párod már betöltötte a 18 -ik évét, komolyan megütheti a bokáját kiskorú megrontásáért. Én a helyedben nagyon vigyáznék, mert a börtönből igen nehéz gyereket nevelni. A legrosszabb esetben 5 évet is kaphat.
Vigyázzatok máskor jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!