Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az en tortenetem. Lehet...

Az en tortenetem. Lehet erezni a menszi elott valamit? Ha terhes vagy. Es ha mar egy valakinek sikerul segitenem mar megerte. Sok kerdesre valaszt adok azt hiszem?

Figyelt kérdés

az emberi szervezet menyire megcafolja onmagat.sajat petdam: negy honapig allandoan probalkoztunk majdnem minden nap menszi kivetelevel. nem szamoltam nem homeroztem csak nagyon akartam. semmijen de tenyleg semmijen tunetem nem volt csak azt vettem eszre hogy nem jott meg harminc napra ra teszteltem pozitivat majd ujabb egy het es ultrahangon is latta a doki.majd kb.harom honap allando hanyiger es a fojtatasa is.....

gyonyoru kislany az eredmenye.

az utobbi harom honapban gondoltuk kellene egy kistestver

de nem igazan hajtottuk magunkat nem szamoltam es semit nem tettem erte hogy sikeruljon. de mivel itt sokat olvastam gondoltam kiprobalok ezt azt.

hat elkezdtem szamolni hogy kb mikor lehet a peteeresem. es kitapogattam a mehszajamat. enyi volt az egesz.

2009. júl. 31. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Akkor te szerencsés vagy! Szerintem többen is vagyunk így mint ahogyan te teherbe estél, csak nekünk még nem sikerült. Semmivel nem indultunk roszabb esélyel mert velünk is minden rendben van a baba mégis várat magára. Ezzel nem megsérteni akarlak, félre ne értsd, de ez így van szerintem. Mi csak reménykedünk hátha természetes uton mégis jön. (a sorstársaim nevében is.)
2009. júl. 31. 16:48
 2/7 A kérdező kommentje:

es ezt is csak a mult honapban probalgattam. 25 napos a ciklusom es nekem a 13. dik napra esett a peteeresem.mivel az reggel kezdodik eszre is vettem hogy olyan tompan faj a mehem es kitapinthatoan puha, nyitott volt a mehszajam.akkor este es elotte par nappal voltunk egyutt mert maskor nem birtunk egesz honapban. a peteeresem utan kb masfel hetig allandoan tompan fajt a mehem .megjegyzem hogy azota amiota a lanyom megszulettet eszre sem vettem ha megkaptam csak a fehernemun lattam. majd mikor eljott a menszi napja es utana meg negy napig nagy fajdalmaim voltam mint amikor nagyon nagyon meg akar jonni de semmi nem jott.tegnap teszteltem pozitivat tehat egy honapban figyletem arra mikor legyunk egyutt es sikerult .

TERHES VAGYOK ! ES NAGYON BOLDOG!

2009. júl. 31. 16:48
 3/7 A kérdező kommentje:

szeretnem megosztani veletek a tapasztalataimat hatha valaki kedesere talal valaszt. lehet e erezni barmit is a nem vart elott? igen lehet!

letrejohet e a terhesseg ha a peteeres napjan este vagyunk egyutt? igen letre

stb...

2009. júl. 31. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
kszönjük, hogy segíteni akartál!Nem megbántani akarlak, de ezzel igazán nem segítettél, mert szerintem mindenki ugyanezeket teszi, mint Te, csak valami okból nem sikerül. Valami probléma miatt. Sokan vannak rajtad kivül is, akiknek rögtön első probálkozásra összejön. Nekem sajnos nem volt peteérésem, így hiába írod, hogy mit és hogyan kell tenni, nem jönne össze a baba. :(
2009. aug. 1. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát, gratulálok nektek, örülj a babáidnak, és hogy szerencsés vagy. Nem akarlak megbántani, de nem bírom, amikor valaki, akinek szerencséje volt, megakarja magyarázni másoknak, hogy hogyan kell babát csinálni. Az elmélettel tisztában vagyunk mi is, az hogy nem mindenkinek jön elsőre, az a természeten múlik, nem rajtunk...
2009. aug. 3. 10:19
 6/7 A kérdező kommentje:
hogy az irigyseg mit ki nem hoz az emberekbol............
2009. aug. 16. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem itt nincs szó irigységről! Olvasd már el , hogy miket írtál! Akkor Te pedig dicsekszel, hogy neked sikerült elsőre. Azokkal amiket leírtál nem segítettél senkinek, mert ezeket mindenki tudja. Kioktatóan írtál, mintha Te lennél a prof. Ezen az oldalon nem irigyek a leendő anyukák, inkább drukkolnak egymásnak és örülnek, ha valakinek sikerül.
2009. aug. 17. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!