Az en tortenetem. Lehet erezni a menszi elott valamit? Ha terhes vagy. Es ha mar egy valakinek sikerul segitenem mar megerte. Sok kerdesre valaszt adok azt hiszem?
az emberi szervezet menyire megcafolja onmagat.sajat petdam: negy honapig allandoan probalkoztunk majdnem minden nap menszi kivetelevel. nem szamoltam nem homeroztem csak nagyon akartam. semmijen de tenyleg semmijen tunetem nem volt csak azt vettem eszre hogy nem jott meg harminc napra ra teszteltem pozitivat majd ujabb egy het es ultrahangon is latta a doki.majd kb.harom honap allando hanyiger es a fojtatasa is.....
gyonyoru kislany az eredmenye.
az utobbi harom honapban gondoltuk kellene egy kistestver
de nem igazan hajtottuk magunkat nem szamoltam es semit nem tettem erte hogy sikeruljon. de mivel itt sokat olvastam gondoltam kiprobalok ezt azt.
hat elkezdtem szamolni hogy kb mikor lehet a peteeresem. es kitapogattam a mehszajamat. enyi volt az egesz.
es ezt is csak a mult honapban probalgattam. 25 napos a ciklusom es nekem a 13. dik napra esett a peteeresem.mivel az reggel kezdodik eszre is vettem hogy olyan tompan faj a mehem es kitapinthatoan puha, nyitott volt a mehszajam.akkor este es elotte par nappal voltunk egyutt mert maskor nem birtunk egesz honapban. a peteeresem utan kb masfel hetig allandoan tompan fajt a mehem .megjegyzem hogy azota amiota a lanyom megszulettet eszre sem vettem ha megkaptam csak a fehernemun lattam. majd mikor eljott a menszi napja es utana meg negy napig nagy fajdalmaim voltam mint amikor nagyon nagyon meg akar jonni de semmi nem jott.tegnap teszteltem pozitivat tehat egy honapban figyletem arra mikor legyunk egyutt es sikerult .
TERHES VAGYOK ! ES NAGYON BOLDOG!
szeretnem megosztani veletek a tapasztalataimat hatha valaki kedesere talal valaszt. lehet e erezni barmit is a nem vart elott? igen lehet!
letrejohet e a terhesseg ha a peteeres napjan este vagyunk egyutt? igen letre
stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!