Lefeküdtünk a barátnőmmel, gumi nélkül csináltuk de a megszakitásos módszerrel. Nah most mikor, honnan tudom hogy terhes? Azt hallotam a teszt csak 10-12 napon belül hat, ennél nincs gyorsabb módszer?
Van hogy hetek kellenek,hogy a teszt kimutasson egy terhességet.Rengeteg olyan kérdés van a teherbeesés résznél,hogy x ideje késik az első negatív a második pozitív stb.Tehát a kimarad (?) mensit érdemes várni a teszttel.Amúgy az első alapvető jel a kimaradt mensi.Persze vannak olyan tünetek,mint mellfeszülés aluszékonyság,háninger,de ezek inkább a mensi után jelentkeznek,és a psziché nagyon tudja befolyásolni.Tehát,ha a leányzó aggódik,hogy baba van,akkor az agya hajlamos ilyen tüneteket produkálni a testén.
Amúgy van győrsabb módszer,de azt 72 órás tabinak mondják.El kell menni nődokihoz,fel kell iratni,vagy 5ezer Ft,és meg kell ennie a csajnak.Ekkor az esetleges terhesség megszakad,persze nem tudod,hogy baba van-e,de biztosra mész.
Egy dolgot viszont magyarázz meg nekem légyszives:
Ha jól sejtem nem akartok gyereket,ugye?Akkor miért nem vesztek egy nyomorult csomag óvszert?Ennyire nem kerül sokba!
Én ne értem miért kellett az első két válaszolót lepontozni,mivel teljesen igazuk van.
A megszakításos módszer nem védekezés!! De ezt már itt számtalnanszor elmondták.
Egyébként nincs gyorsabb módszer,meg kell várni a mensi napját. Reménykedjetek,hogy megjön neki,bár ha félidőben voltatok együtt akkor nagy az esély babára.
Felelőtlenség volt amit csináltatok!
(Lehet negem is lepontozni. :)
Teszteléssel derülhet ki, hogy mi is a helyzet, de azt is csak akkor csinálja a barátnőd, amikor a vérzése következne, illetve ha nem jön meg neki. Előbb nem kell, mert úgy is negatív lenne, és az nem biztos eredmény.
A 10-12 nap,amit említettél a ciklus közepétől értendő. Inkább kérdezd meg a barátnődet, hogy mikor jött meg neki utoljára (1. nap) és ehhez képest mikor volt a szex, és hogy általában milyen időközönként jön meg neki a vérzése. Írj komentet, hogy segíthessek.
A lehető legrosszabkor volt!28.-a körül volt a menszesze, az alkalom pedig 14.én!
Többi választ is köszönöm,igen fiatalok vagyunk,nem szeretnénk még babát.
És nem utolsó sorban tanultunk is az esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!