Van egyáltalán peteérésem? Hőgörbe lent.23-ára nem várom. Légyszi nézzétek meg, mert nem tudom értelmezni.
A nőgyógyászom kért, hogy kezdjem el írni az ébredési hőmet. Ha nincs peteérésem, azt látni fogjuk... Nagyon szeretném tudni,e miatt nem jön-e össze egy éve a baba.
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként szép magasra felment a hőd, lehet baba lesz belőle.
De majd 4 nap múlva kiderül:)
Nem is tudom, mit mondjak.... :) Én csak arra voltam kíváncsi, van-e egyáltalán peteérésem, most meg úgy látjátok a hőgörbén, hogy akár baba is lehet???? Ez több lenne, mint jó hír!
Nagyon köszönök minden választ!
Szia! Szerintem is volt peteérésed és szépen felment a hőd. :) A görbéd kisértetiesen olyan mint az enyém, én is szept. 23-ra nem várom, ebben a hónapban kezdtem el én is hőmérőzni és a ciklus.hu szerint a hőmérsékleti infók alapján nekem is szept. 6-ra tette az ovulációt. Ezzel csak az a bajom, hogy én későbbre vártam volna az ovut és csak másnap tudtunk együtt lenni a párommal. De nekem is fent van még a hőm, úgyhogy reménykedek. Drukkolok neked is.
Íme az én görbém, hogy lásd miről beszélek:
P.
Szia! Köszi utolsó válaszoló. Örülnék neki ha tényleg egy nappal később lett volna az ovu mint ahogy a ciklus.hu jelöli, mert aznap voltunk együtt a párommal és hátva végre sikerül!!!! :)
Én jövő hét végéig, a nemvártig várok és csak utána tesztelnék. Persze addig figyelem a hőmet is hamár elkezdtem mérni ebben a ciklusban.
P.
Szurkolok mindkettőtöknek!
Remélem összejön!
Köszönjük... kérdező nevében is.
P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!