Terhességi teszt kérdés. Clearblue. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Tegnap csináltam Clearblue Terhességi Tesztet. A színváltós hegy rózsaszín lett majd az ellenőrzőablakban is megjelent a függőleges csík. De pár másodpercen belül megjelent a merőleges csík, tehát negatívot mutatott, de nagyon halványan! Vártam 2 percet, mert azt írta, hogy az után lehet leolvasni az eredményt! De nekem végig ezt a halvány csíkot mutatta. Más is volt így? Tuti, hogy nem vagyok terhes?2012. szept. 15. 23:24
1/7 anonim válasza:
Ha úgy nézett ki mint egy + jel akkor az pozitív.Ha halvány akkor is szinte biztos a terhesség
2/7 A kérdező kommentje:
Halvány - mutatott. Nem mutatott +. Szóval ez negatív, csakhogy ezt mutatta már pár másodpercen belül és nem változott. De normális, hogy már annyira az elején - mutat?
2012. szept. 16. 14:34
3/7 anonim válasza:
"De pár másodpercen belül megjelent a merőleges csík..."
Nos a függőlegesre a merőleges természetesen pozitívat jelent. (+) ...Nem nézted meg a jelmagyarázatot?...
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó! Igen úgy! Szerdán megyek dokihoz és minden kiderül! Köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 17. 14:55
6/7 anonim válasza:
Akkor terhes vagy, ez pozitív!!! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Remélem! :)
2012. szept. 17. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!