Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Spontán vetélés eserén meddig...

Spontán vetélés eserén meddig normális a vérzés (5hetes voltam)?

Figyelt kérdés
nekem 3,5 napig tartott,erőssége mint egy normál mensinek. csak enyhébb görcsökkel. lehet nem ürültem ki rendesen? hétfőn megyek dokihoz
2012. szept. 15. 16:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
nem,dehàt véreztem rendesen és ami bolt egy db tünetem,a gyakori pisilès,az elmúlt.ebből gondolom
2012. szept. 15. 18:04
 12/21 A kérdező kommentje:
nem bolt haem volt:)
2012. szept. 15. 18:05
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem biztos akkor, h elment a baba.
2012. szept. 15. 18:07
 14/21 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg,hogy beleszólok,de ha nincs orvosilag igazolva a vetélés,akkor viszont nem értem,hogy miért nem mentél rögtön aznap orvoshoz,mikor vérzést tapasztaltál. Mert ha jól értelmeztem,voltál uh-n,ahol látták a petezsákot,majd elkezdtél vérezni,ami tartott 3 és fél napig és ez alatt az idő alatt nem mentél orvoshoz. Én tuti egyből mentem volna,mert lehet,hogy meg lehet menteni a babát.

38hkm

2012. szept. 15. 19:16
 15/21 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Igen jól érted. De kedden délután jött egy kis barna, akkor felhívtam az ügyeletet, mondták, hogy menjek be, de meg kellett várnom a párom, mert nem volt nálam a kocsi és gyalog nem akartam bemenni, de mire hazajött már elkezdtem rendesen vérezni. Aztán szerda, csüt véreztem, pénteken már szinte semmi, ma se (egy tisztasági elég volt) és az az egy tünetem, amit írtam, hogy gyakori vizelési inger ez meg is szűnt. Tehát sztem tuti elment a baba, de hétfőn úgyis megyek, mert ugye két hete hétfőre rendelt vissza. Csak attól félek és ezért is tettem fel a kérdést, hogy nehogy műteni keljen, mert esetleg ennyi idő alatt nem lehet kiürülni, ha terhes voltál.
2012. szept. 15. 19:31
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem is 5 hetesen ment el a baba, de azt nem lehetett összetéveszteni egy sima mensivel. ezen kívül műszeres befejezésre is szükség volt. én sem értem teljesen, h ha voltál uh-n és tuti terhes voltál, miért nem mentél el lekésőbb a vérzés 2. napján orvoshoz, de én a helyedben sietnék ezzel. ki tudja mi maradt benn...
2012. szept. 15. 20:55
 17/21 anonim ***** válasza:

Bocsi a terhességet bizonyitották nem telefonálgattam volna ha nem kocsiba vagy taxiba ülök és irány a korház hátha meg lehet menteni ha meg sajna nem akkor nhogy valami baj legyen amitől az életbe nem lehet babád..

Üdv egy 2 és fé éves kiscsaj anyuja..

Nem várnék korház!!!

2012. szept. 15. 22:13
 18/21 anonim ***** válasza:

14-es vagyok. Ez az amit én sem értek,ilyen esetben hívni kell egy mentőt és kórház,azonnali kivizsgálás,mert lehet,hogy meg lehetett,vagy lehet menteni a babát,ha meg sajnos nem,akár még a Te életedbe is kerülhet. Mindenképp,főleg ha erős vérzést tapasztaltam volna,tuti mentőt hívok. De most már mindegy,ha eddig vártál,akkor holnap kiderül,de mikor nekem spontán vetélésem volt én egy hétig véreztem nagyon durván olyan görcsökkel,amit nem kívánok senkinek.

38hkm

2012. szept. 16. 08:44
 19/21 anonim válasza:
Spontán vetélés, nálam 10 napig tartott a vérzés és kegyetlenül fájt hasam :-/ Szerencsére nem kellett hozzá műtét.
2012. szept. 17. 07:35
 20/21 anonim ***** válasza:
3-szor volt spontán vetélésem. Szörnyű fájdalmaim voltak és rengeteg vér távozott. 3perc/1tampon. Kb.2napig tartott. Megmaradt terhességemnél is véreztem, barnáztam 2hétig. Azt hittem nem vagyok terhes, mégis most van egy 5 éves kisfiam.
2012. szept. 24. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!