Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Spontán vetélés után ez normális?

Spontán vetélés után ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok

jan 11-én volt egy spontán vetélésem, amit sajnos műszeresen be kellett fejezni 9 hetes voltam. Azóta eltelt már jópár idő, és márc 8-án megjött, nagyon keveset, inkább csak barnázás. Terhes nem lehetek. Előtte egy héttel csináltunk egy kontroll ultrahangot, és ott azt mondták minden rendben, vastag a nyálkahártya, erősebb lesz a vérzésem. De semmi, csak nagyon kicsi. Szerintetek ez mennyire normális?

2011. márc. 24. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem biztos, hogy az a menzeszed volt. Nekem alapból azt mondták, csak 4 hét múlva számítsak rá. Ha esetleg mégis az volt, akkor pedig majd a következő lesz erősebb, mivel addigra rendeződnek már a hormonjaid.
2011. márc. 24. 17:20
 2/3 A kérdező kommentje:
csak nagyon zavar ez a barnázgatás. Hétfőn megyek dokihoz, azt mondta megvizsgál, lehet gyógyszert is felír. azért már lassan 10 hete volt a műtét
2011. márc. 24. 17:34
 3/3 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál, ha esetleg valakit érdekelne. 16 mm-es a nyálkahártya ami már kórósan vastagnak számít terhesség nélkül, így hát kaptam norcolutot amit a ciklus 15. napjától a 24.-ig napig kell szednem napi 1 szemet és akkor meg fog jönni:)
2011. márc. 29. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!