Van remény így?

Figyelt kérdés

Képzeljétek el,hogy nem jön össze a kisbaba már 5 éve,és voltunk most a Kaáli Intézetben.Vittük az eddigi eredményeinket.

Nekem PCOS-m van ,de ez kezelve van 2 éve-nagyjából kordában is van tartva.-annyi szépséghibával,hogy kb 40 kg túlsúly van rajtam,amitől a jó Istenért nem tudok megszabadulni...

Na,most jön a "java"...

Páromnak az ondójában 1-AZAZ EGY db élő,vagy élettelen sperma nincsen...

Azt mondta a doki,hogy ez nagyon-nagy baj-és hogy először is egy kromoszóma vizsgálat kellene,mert ha "Y" kormoszóma törése van,akkor be sem tudják vonni a lombikba,akkor esetleg donor sperma kell..ha ok az eredmény,akkor biposzia,s talán tudnak kicsalogatni spermát,amivel ok lesz a megtermékenyítés ICSI módszerrel.

De itt jön a bibi,nekem pedig azt az utasítást adta,hogy legalább fogyjak le 95 kg-ra,mert ez felett el sem fogja kezdeni a lombikot nekem,mert bele is halhatok :(((

NEM TUDOK ENNYIT FOGYNI,AZ 40 KG!!!!!!KÉPTELEN VAGYOK RÁ :o

Hogyan csináljuk,mit tudunk tenni,s mit ésszerű tennünk???4 hónapot adott a fogyásra...-ez lehetetlenség-ha esetleg jó is lesz az eredményünk...SEGÍTSETEK -LÉGYSZIKE

2012. szept. 13. 21:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

És az ir diétát mennyire tartod és mióta?

Én ugyan ezen az adagon voltam (eleinte 3*500) és 116kgról indultam az ir diéta mellett nem tudtam nem fogyni, pedig a sport sem nagyon ment.

2012. szept. 15. 09:00
 22/25 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

mióta kapod a kezelést.

Ja és én a 116ról 75re mentem le 8 hónap alatt aztán már csak 3kg ment le, mert terhes voltam.

2012. szept. 15. 09:09
 23/25 anonim ***** válasza:

En csak a fogyas reszehez tudok hozzaszolni.

40 kg-t 4 honap alatt lehet,hogy le lehet adni de nem egezseges!!! En 40 kg leadasara 1 evet mondok ha egezsegesen es ugy akarja leadni,hogy az ne jojjon vissza.

Heti 1 kg fogyas a normalis.

Kerdezo! Tudom,hogy lehetlennek tunik a 40 kg leadasa de nem az. Muszaj megprobalnod a sajat egezseged miatt is. Ha jol szamolom most vagy 135 kg ami akarhogy is nezzuk tul sok.

Szerintem szakember segitseget kerd ,hogy allitson neked ossze etrend tervet es mozgas tervet.

Kitartast Kivanok!

2012. szept. 15. 20:27
 24/25 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ha a mensbe jársz, gondolom bőven kaptál a gyógyszer mellé diétás tanácsokat. De ha még nem, nekik van diétás dokijuk is külön. Ekkora súlyfelesleggel már érdemes lenne velük összeállíttatni egy diétás étrendet neked személyre szabottan. Az, hogy a doki felírja a gyógyszert, nem elég, neked is tenned kell a fogyásért. Ha valóban szeretnél babát, akkor ne keress kifogásokat, hogy miért nem tudsz lefogyni (le tudsz, ha akarsz), csak el kell határoznod magad, és belevágni.

Nem mondom hogy könnyű, folyamatosan ki van téve az ember kísértéseknek, de meg lehet csinálni!

Amikor úgy érzed, nem bírod tovább a diétázást, gondolj a leendő gyermekedre, hogy az ő élete ettől függ.

És tudod, csoki nélkül is szép ám az élet! :-)

2012. szept. 16. 16:08
 25/25 anonim ***** válasza:

Szia!

A tegnapelőtti ikres kismama válaszoló vagyok.

3 biopsziára azért volt szükségünk, mert az elsőnél pancser volt a doki, megvizsgálta a szövetet, de nem fagyasztott. Aztán a második biopsziánál nyert szövetet elhasználtuk az első és második lombiknál. A harmadikból a harmadik és negyedik lombiknál "használtunk".

Szóval nem volt egy leányálom...

A vizsgálatokról: Nyugi! Ezek nem csak neked szükségesek, minden lombik előtt állót végigküldözgetnek egy csomó vizsgálatra. pl. nekem egy A/4-es lap tele volt jegyzetelve az elvégzendő dolgokkal. De ez csak jó, mert egyrészt kiszűrik ha valami gond van, másrészt ha valami gubanc van, annak megfelelően kezelnek és elkerülhető a felesleges sikertelenség.

Ha gondolod, írj egy e-mail címet,vagy egy elérhetőséget, és beszélgethetünk még... További szép napot!

2012. szept. 16. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!