Létezik olyan, hogy reggel halvány pozi teszten száradás után nem volt semmi? X-epil teszt
Figyelt kérdés
kb 14-16 dpo! Én is és párom is látta a 2. csíkot!2012. szept. 11. 20:38
1/12 anonim válasza:
valószínű nem volt pozi, mert száradás után eltűnt. nekem is volt, hogy tök rózsaszín volt, de pár percre rá kiszáradt és nem volt semmi. terhes sem votlam
2/12 anonim válasza:
A tesztek bizonyos idö utan nem ertekelhetoek, akkor mar mindegy mi van rajta...a halvany csik is csik!
3/12 anonim válasza:
2 hét múlva irány a doki,akkor kb hat hetes leszel,ha terhes vagy,többet ér,mint a hülye tesztek,csak a pénzt szedik ki belőled,direkt úgy vannak megcsinálva
4/12 anonim válasza:
Kijött időn belül mind a 2 csík?
Csinálj egy másikfajta tesztet.
5/12 A kérdező kommentje:
időn belül volt a két csík!
pár nap múlva csinálok másikat!
2012. szept. 11. 21:07
6/12 anonim válasza:
6.vagyok
Ha időn belül kijött akkor lehet hogy a teszt volt rossz.
7/12 anonim válasza:
nekem is volt ilyen.
kijött,aztán eltűnt.
Nem voltam terhes.
8/12 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen tesztem.Kijött a két csík és egy kis idő múlva éltünt...sajnos nem voltam terhes.
Egy pozitív teszten ott marad a két csík én eltettem a pozitív tesztjeimet amik 8 hete készültek és igaz hogy picit halványodtak de ott vannak.
9/12 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de én is így jártam, mint az előző válaszolók.
2 hónapja teszteltem, szépen kijött a halvány csík időn belül, erre fél óra múlva eltűnt.
Nem lett belőle terhesség.
A napokban dobtam ki a tesztet, mérgemben. :)
Remélem, Nálad nem így lesz!
10/12 anonim válasza:
erre csak egy megoldás van ha meg akarod magad nyugtatni,vegyél mégegyet és tesztelj,várjuk az erdményt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!