Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hova menjek először? Endokrini...

Hova menjek először? Endokrinilogushoz vagy nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
a családban anyukámnak és testvéremnek is van pajzsmirigy problémája így gondolom nekem is van ezért endo dokihoz gondoltam hogy odamennék először,de ha más női bajom van akkor csak nőgyógyászhoz kénne menni,tanácstalan vagyok :/ hova menjek?
2012. szept. 10. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Létezik olyan, hogy nőgyógyász -endrokrinológus! Nekem is vannak pajzsmirigygondjaim, mindig is voltak, nehézkes volt a teherbeesés is emiatt, először körzeti doki adott beutalót endrokrinológushoz, vérvétel, nyaki uh stb,,megfelelő gyógyszeres kezelés, mellette párhuzamosan jártam nődokihoz, tüszőnézés stb. aztán pedig a debreceni kilinikára a nőgyógyász endrokrin szakrendelőben.
2012. szept. 10. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
ha még nem vagy terhes, ráér a nődoki.
2012. szept. 10. 20:45
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,azt elfelejtettem írni hogy 14 hónapja próbálkozunk
2012. szept. 10. 21:04
 4/8 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Mindenképpen először endokrinológus. Első körben a nődoki is a hormonokat nézné, ahhoz pedig az endodoki jobban ért.

2012. szept. 10. 21:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Bocsi kérdező, hogy nem a kérdésedre válaszolok.

Első válaszoló, hogy hívják azt az orvost, aki endokrin-nőgyógyász is Debrecenben? Már 3 éve nem jön a baba és eddig akiknél voltam orvosok (voltam már egy párnál) mindig a másik félnél (másik orvosnál) keresték a hibát, már elegem van ebből ezért érdekelne én is Debrecen környéki vagyok.

2012. szept. 10. 21:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Endokrinológushoz.

Denrecenbe endodokihoz Vlaicsko doktornőhöz kell menni.

2012. szept. 10. 22:00
 7/8 A kérdező kommentje:
semmi baj kedves utolsó!talán még én is tudok segítenni :) anyukám is oda ment 2 évvel ezelőtt ott végeztek is rajta egészségügyi kaparást mert enélkül nem derűlt volna ki hogy mi lehet a baja,azt mondta nekem ha nálam se tudják majd megálapítanni menjek el én is a debreceni klinikára,csak az a baj hogy nagyon hosszú a várólista :( de majd megérdeklődöm anyukámtól hogy melyik dokihoz ment és mennyi időt kellet várni :)
2012. szept. 11. 05:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok, nos először egy férfi doki volt a szakrendelőbe aki nézett nem emlékszem a nevére majd következőleg Jenei doktornő és végül azután csak hozzá jártam. Itt egy kis infó róla

- Dr. Jenei Katalin - endokrinológus, / szülész - nőgyógyász

4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98. Klinika telep, Nőgyógyászati Klinika (7-es ajtó)

Tel.: +36 (52) 255144 (központi szám időpontkéréshez)

( Beutaló szükséges a háziorvostól! )

Ezen kivűl még két nőgyógy.endrokrinológus van

Dr. Jakab Attila

meg van az akinek nem jut eszébe a neve.

2012. szept. 12. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!