Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a változás ronthatta a...

Ez a változás ronthatta a babásodás esélyeit?

Figyelt kérdés
Kb 8 hónapja kezdődött hogy 23-25 napra rövidült a ciklusom és a mensim is max 2 napig tart és elég gyenge is! Előtte 28-30 napos ciklus 5 napos mensi és az első 2-3 nap elég erős. 1,5 éve volt egy méhen kívüli terhességem és van egy 7 éves egészséges gyermekem. Mindkét terhesség szinte első próbálkozásra összejött most viszont már 8 hónapja erőlködünk és semmi!! Arra gondolok hogy nem lenne peteérésem?! Remélem vannak hasonló tapasztalatok és megosztjátok velem! Nagyon kétségbe vagyok esve!

2012. szept. 10. 10:48
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem is ez volt az első gondolatom mikor nem jött a baba főleg hogy nincs az a tojásfehérje szerü nyákom ami a legjellemzőbb tünete a peteérésnek.....DE ebben a honapban elkezdtem tesztelni és a 17. és 18.ciklusnapomos egyértelmü pozitiv ovu tesztem lett igy ebben megnyugodtam,neked is ajánlom probáldd meg
2012. szept. 10. 11:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen én is érdeklődtem már az ovuteszttel kapcsolatban de azt mondják az sem 100%
2012. szept. 10. 11:14
 3/9 anonim ***** válasza:
semmi nem 100% de én ugy vagyok vele hogy ezt is megprobáltam
2012. szept. 10. 11:50
 4/9 A kérdező kommentje:
nyilván én is is megpróbálom hátha..
2012. szept. 10. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
igen, baj, mert megjön, mire beágyazódna a baba, én ennek másik válaszoló nem örülnék, hogy ilyen rövid a második szakaszod.
2012. szept. 12. 13:43
 6/9 A kérdező kommentje:
mi a teendő ilyenkor? Minden rendben nálam vizsgálatok alapján
2012. szept. 12. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:
próbálj hőmérőzni, meg ovutesztezni, ki kéne deríteni mikor van péd. vagy beszélj dokival, aki uh-n tudja figyelni van-e péd.
2012. szept. 12. 14:16
 8/9 anonim ***** válasza:
5ös válaszolo ezt kinek irtad?hogy rövid a ciklus második fele?mert 32-35naposak a ciklusaim,akkor ha 19.én van pé-m miért lenne rövid?ha nem nekem irtad bocs
2012. szept. 12. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Igaz, h nem vagyok annyira nagy szakember a témában, de úgy tudom, hogy a peteérés utáni szakasz az szinte minden nőnél hasonló ideig tart kb 14 nap, 1-2 nap különbséggel. Tudtommal a ciklus első felében lehetnek nagyobb változások, vagyis előfordulhat egy nagyon korai peteérés, vagy kései.

Szerintem a 8 hónap még nem olyan vészes, mi is már kb. annyi ideje próbálkozunk kistesóval. De rágörcsölni sem jó!

Lehet, h tényleg jobb, ha dokival is beszélsz erről, ha ennyire aggaszt!

Remélem minden rendben lesz!

2012. szept. 12. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!