Ciklus közepén is el lehet kezdeni inni a cickafarkot?
Figyelt kérdés
Volt egy spontán vetélésem (6 hetes ikerterhesség), nem csináltak küretet, mert kitisztult a méhem. Pár napja észrevettem folyást. Azt olvastam, hogy a cickafark jó a gyulladásra. Szerintetek a ciklusom 11. napján is elkezdhetem inni? Napi egyet kell? Köszi!2008. máj. 14. 20:03
1/2 anonim válasza:
Szerintem, elkezdheted! Minden női bajra jó a cickafark, és te a vetélés után amúgy sem tudod, hogy mikor fog megint megjönni... Ha iszod, csak gyorsítod a gyógyulást, úgyhogy nyugodtan! Akár napi fél litert is megihatsz, - kb 2 nagy bögrényit!
Mielőbbi gyógyulást, nyugalmat, és babaáldást!
2/2 anonim válasza:
Sajnálom, ami Veled történt!
A cickafarkfű teát bármikor ihatod, nagyon jó a nőgyógyászati nyűgökre! Naponta 1-2 csészével nyugodtan ihatsz!
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!