Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is össze-vissza forgatja...

Más is össze-vissza forgatja a negatív terhességi tesztet, hátha megjelenik még egy csík?

Figyelt kérdés

Vagy csak én vagyok ennyire "nem normális"? :)

Képes vagyok 10-15 percig forgatni, nézni, árnyékban, napsütésben megnézni, akár még 20 perc múlva is rápillantani, hátha pozitívvá változott......

2009. júl. 29. 10:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap. Először 6-ot mondtak, de mivel jók lettek a leleteim azt mondták, mostmár próbálkozhatunk. Ez volt két hónapja. Igen, megszültem. Szerencsére elég gyorsan tágultam, és de. fél 11-re "megszületett". Éjfélkor kaptam tágítót. Minden jót, és szerintem ti is nyugodtan belevághattok, ha készen érzitek rá magatokat.
2009. júl. 29. 13:44
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én nem szültem, altattak és kapartak. Borzalmas belegondolni, hogy darabokban vették ki a kicsi lányom.. ma nézegettem az Uhu-s képeit..olyan szép és formás baba volt.. megszakad a szívem.. :(
2009. júl. 29. 13:45
 23/24 A kérdező kommentje:

Istenem, borzasztóan sajnálom... :(((

Tiszta szívemből kívánok gyönyörű poz tesztet és egészséges kisbabát mindenkinek!!!!!

2009. júl. 29. 14:00
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
12:36 os vagyok. Nekem is kisfiú volt pocakban. Az volt a legszőrnyűbb a dologban hogy a mai napig sem tudom hogy mi volt a baj. Volt egy polipom , 12. héten leszedték onnantól kezdve véreztem hol jobban hol kevésbé. Én is meg kellett szüljem , borzalmas volt. 9 órát vajúdtam és akkor látta az orvos hogy nem megy ezért segített.
2009. júl. 29. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!