Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is össze-vissza forgatja...

Más is össze-vissza forgatja a negatív terhességi tesztet, hátha megjelenik még egy csík?

Figyelt kérdés

Vagy csak én vagyok ennyire "nem normális"? :)

Képes vagyok 10-15 percig forgatni, nézni, árnyékban, napsütésben megnézni, akár még 20 perc múlva is rápillantani, hátha pozitívvá változott......

2009. júl. 29. 10:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A terhesség címszó alá írtam, az előbb egy kérdést: Ezt vehetem + tesztnek?

Én tegnap voltam így, forgattam mint egy "hülyegyerek" :), mindenféle fényben, ma teszteltem ugyan olyannal, most szép rózsaszín 2. csík, a szépséghiba csak annyi, hogy 1 órával később lett az. A fiamnál ugyan ez volt. 13. napon olyan volt mint egy szellemcsík, a 15. napon rózsaszín, de az már 2 pecen belül. ezért nem tudom most mi van....:)

De pár nap múlva kiderül. Hidd el, lesz az még szép piros is! Mondja ezt az, aki öt hónapja veszíte el az 5 hónapos babáját... De mindig fel kell állni, hisz családot akarunk, nem igaz??? :)

2009. júl. 29. 11:44
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én szeptemberben veszítettem el az 5 hós babámat, és igen fel kell állni!Muszáj!!! Csak nem szeretnék megint 3 évet várni a kétcsíkos tesztre.Türelmetlen vagyok nagyon pedig csak 2 hónapja próbálkozunk újra. Amikor megjön teljesen padlóra kerülök.
2009. júl. 29. 12:36
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kedves utolsó válaszoló! Sajnálom....Tudom milyen érzés. Szorítok nektek. Előtted válaszoló, szintén angyalka anyukája.

2009. júl. 29. 12:44
 14/24 A kérdező kommentje:

Oh, nagyon sajnálom.... :(

Kívánom hogy mielőbb + teszt legyen..és csodálom ezt a nagy erőt és kitartást...

2009. júl. 29. 13:09
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Milyen 5 hónapos babát? Pocakban? Vagy már megszülve? Jesszusom. Nekem most volt abortuszom, 18 hetesen, beteg kislánnyal. Nektek mi volt a baj?

Ne haragudj, kérdező.. egyébként én is nézem átvilágítva, forgatom, hátha, várok órákat, hátha... ilyenek vagyunk, mi, gyerekre vágyó nők...

2009. júl. 29. 13:24
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

11.44-es vagyok. Pocakban. Egy gyönyörű, egészséges kisfiút. Ő nem volt beteg, "csak" én. 18 hetesen perforált vakbelem volt, utána 4 héttel megfertőződött a magzatvizem E.Coli baktériummal, ami beindította a szülést. Annyira gyenge volt az immunrendszerem, hogy nem bírt védekezni. Egy jó tanács, ha majd babát vártok: vigyázzatok a felfázással, amint csíp, vagy sokat kell pisilni, kérjetek labort! Én is ezt fogom tenni. Úgy látszik, én érzékenyebb vagyok. Minden jót, és boldog babavárást előbb-utóbb mindenkinek! És egészséges, szép babákat!

2009. júl. 29. 13:31
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

REttenetesen sajnálom. Mikor volt? Azóta sikerült?

Mi most pihizünk kicsit, sok volt ez egyszerre. Decemberben vetélés, most ez... :(

Kitartás, csajok, erősek vagyunk!!

2009. júl. 29. 13:32
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Februárban volt. Most nézegetem a tesztemet, írtam egy kérdést a terhesség rovatba, Ezt vehetem + tesztnek cím alatt. Ha van kedved olvasd el, és véleményezd! :)Remélem van valaki odabenn, mert most pont olyan mint a kis tökösnél volt! :) És raádásul ugyan azon a ciklusnapon fogant! (13) :) De még várok pár napot...
2009. júl. 29. 13:36
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
És sajnálom a kislányodat. Neked is meg kellett akkor szülni.. Borzalmas. De fel a fejjel! Én úgy gondolom, hogy okkal nem születik meg egy baba. És ha nekünk kell a szüleiknek lenni, akkor meg fognak találni minket legközelebb is. :)
2009. júl. 29. 13:38
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, láttam a kérdést, tiszta szívből kívánom, hogy baba legyen a pocakban. Szülnöd kellett? Mennyi pihit mondtak az orvosok?
2009. júl. 29. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!