Szóval, ha menstruáció előtt (1 héttel) barnázás van, akkor megtermékenyültem? Bővebben lent
,,Az a barnázás, amely az esedékes menstruáció előtt 1 héttel jelentkezik és nem tart tovább egy napnál, un. beágyazódási barnázás! Azért is hívjuk így, mert ilyenkor ágyazódik be a megtermékenyített petesejt a méhnyálkahártyába. Illetve azért is történhet ilyenkor barnázás, mert ilyenkor egy nagyon rövid időre megemelkedik az ösztrogén szint és hirtelen egy pillanatra leesik a progeszteron szint, közvetlen mielőtt a sárgatest átvenné a progeszterontermelést. A sárgatest akkor veszi át a progeszterontermelést, amikor a megtermékenyített petesejt azt az üzenetet adja a szervezetben, hogy megtörtént a terhesség létrejötte és ezért mindenképpen meg kell tartani a méhnyálkahártyát! Fontos megjegyezni, hogy több napig tartó barnázás véletlenül sem jelent beágyazódási barnázást! "
És ha éppen ovulációm van és akkor barnázok vagy 3 napig? Az is beágyazódás vagy ovu vérzés?
Nem értem, valaki adhatna felvilágosítást! :)
Nem tudom, de elvileg akkor szoktak egy kicsit barnázni a lányok amiatt gondoltam, hogy lehet ovu vérzés volt, mivel még a ciklus.hu is azt írta akkor volt.
Mondjuk eléggé kiszámíthatatlan a ciklusom, mivel mindig más időben jön meg, szóval kitudja, hogy akkor volt-e ovum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!