Megnéznétek az LH tesztjeimet? Vajon mitől lehet ez? Ezek
pozitívak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Hétfő óta minden nap,pozitívak a tesztjeim,ebbe csak az az érdekes,hogy jövő hét szerdára nem várom.Lehet késői peteérés?De akkor is miért pozitív már 4. napja.Valakinek valami ötlete?
Szia, nekem egy hétig volt pozitív amikor két tüszőm érett, épp uh-n nézték így biztosra tudom..de ez középidőben volt nem mensi előtti héten..viszont amikor terhes lettem jóstesztnek használtam ovu tesztet, egy héttel mensi előtt kezdtem el tesztelni..napról napra erősebb lett a csík és a nemvárt előtt pár nappal már egyformák voltak a csíkok, mint a te teszteden..szóval nem lehet ,hogy babás vagy? amikor jósteszteltem és láttam a pozi ovu teszteket akkor csináltam hcg tesztet is és halványan már az is pozi volt.
2012. szept. 6. 10:15
2/13 A kérdező kommentje:
Én lennék a világ legboldogabb embere,ha kiderülne,hogy terhes vagyok.Tesztelni még nem szeretnék,hiszen még majdnem egy hét van a nem vártig!Őszinte leszek azért álltam neki ovu tesztelni mert furcsán érzem magam.Állandóan fáradt vagyok,görcsölget a hasam,hányingerem van,nem kívánok enni.DE valószínű,hogy ezek nem babás tünetek mert még sok időm van!
2012. szept. 6. 10:21
3/13 anonim válasza:
Ezek a tesztek nem mind pozitívak! Legalábbis az első és a harmadik teszt tuti nem az. Az lh-teszt csak akkor számít pozitívnak, ha legalbb olyan erős a tesztcsík vagy még erősebb inkább, mint a kontrollcsík!
Amúgy meg a sokáig pozitív lh-teszt PCO-soknak is szokott lenni.
Én is ovuteszteltem amikor próbálkoztunk és az első hónapban azt hittem egy tesztemre,hogy pozitív, mert csak egy picit volt halványabb a kontrollcsíknál. Nagyon picit. De abban a hónapban nem is sikerült, lehet nem is volt peteérésem akkor. A következő hónapban, amikor újra csináltam, akkor már láttam milyen egy igazi pozitív teszt, szemmel láthatóan erősebb volt a tesztcsík Siekrület is abban a hónapban:)
2012. szept. 6. 11:18
4/13 A kérdező kommentje:
Már nagyon régen ezt a tesztet használom,minden hónapban.28 naposak a ciklusaim a 15.-16.-ik napon szokott pozitív lenni utána egyértelmű negatív.Használtam már jós tesztként is mensi előtt 4-5 nappal de mindig abszolút negatív volt,tehát a teszt csík alig vagy egyáltalán nem látszott.Nekem ezzel a tesztel soha se volt erősebb a teszt csíkom, mint most.
2012. szept. 6. 11:28
5/13 anonim válasza:
De hidd el, ez nem pozitív. Milyen teszt ez?
Sajna akkor az is lehet,jogy nincs ovud, csak próbálkozik a szervezeted.
2012. szept. 6. 12:23
6/13 anonim válasza:
Szerintem csak az első 2 pozitív (de a második az erősebb), a harmadik az tuti nem. 2 napig meg simán lehet az, normál ciklusnál is, nekem is így volt az előzőben, teherbe is estem. :)
Ha több napig pozitív, annak okai lehetnek:
1. PCOS - de ilyenkor szinte az egész ciklusban pozitív, vagy majdnem pozitív
2. terhesség, és a hcg-t jelzi
3. nem sikerül megrepednie a tűszőnek, de kitartóan próbálkozik a szervezeted
4. egymás után 2 tűsző reped (ritka, de ugye előfordul, kétpetéjű ikrek így lesznek)
2012. szept. 6. 12:26
7/13 A kérdező kommentje:
Ovum biztos,hogy van mert Uh-n nézi a dokim.
2012. szept. 6. 18:36
8/13 A kérdező kommentje:
Az első két tesztet reggeli első pisiből csináltam a 3.-at sajnos csak délbe sikerült.Talán én is arra gyanakszom,hogy extra peteérésem volt.De azért majd még holnap reggel is csinálok egyet aztán meglátjuk!
2012. szept. 6. 18:55
9/13 anonim válasza:
Az ovuteszteket nem szabad első pisiből csinálni!!!! Vagyis szabadni szabad, csak nem érdemes, mert az LH szint napközben a legmagasabb, rajta is szokott lenni a használati utasításon. Délelőtt 10 előtt ne csináld, és késő este sem. Általában a délutánt javasolják, úgy hogy előtte lévő 2-3 órában csak keveset igyál. Viszont ha reggeliből lettek ilyen erősek, akkor esélyes lehet, hogy hcg-t mutatnak, mert az meg a reggeliben van a legnagyobb koncentrációban jelen.
2012. szept. 7. 09:11
10/13 anonim válasza:
Szia, első válaszoló vagyok ismét..nos olvastam itt a hsz-eket..az én ovu tesztjeim sem voltak soha erősebbek , netes tesztek sem és a bolti ovu teszt sem..mindig a kontrolhoz kell viszonyítani és ahhoz képest nézni..szerintem ezek pozik..az enyémekből kiindúlva..akkor is ilyenek voltak a tesztjeim amikor doki uh-val igazolta a tüszőérést-repedést..szóval na..viszont én mindig délután csináltam mert a tájékoztatóba az van írva akkor kell..nem reggel..azt akarom még kérdezni, hogy mi a helyzet azóta veled..teszteltél ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!