Clostyt szedek. A 12. napon vagyok, ma voltam ultrahangon és a doki bal petefészekben egy 13 mm-es tüszőt látott. Ez jó? Van esély a babára? Mikor próbálkozzunk?
Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 19:00
1/4 anonim válasza:
Persze hogy jó. Pár nap, mire megnő a tüsző, de azért már most kezdejetek el próbálkozni. Legyetek együtt naponta.
2/4 Grófházy válasza:
hallo,én is tegnap voltam Uh-n
14.napon 22 mm-es petéim (3!!) voltak.
Doki szerint mától lehet próbálkozni
3/4 Grófházy válasza:
megint 2.
én úgy tudom hogy 20-22 mm egy érett petesejt.
naponta 1-2 mm-t nő.
szerintem a 16-17. napon lesz ovud.Legalábbis a 14. naptól figyelgesd magad. Nekem a 17. szokott lenni closty után
N
4/4 anonim válasza:
20mm-től repesztenek tüszőt, így sztem a 13mm-es tüsző 3-4 nap múlva éri el a kb. 20mm-es méretet. Emiatt én azt javasolnám, hogy csütörtökön este legyetek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!