Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki biztosan tudja...

Van olyan aki biztosan tudja vagy nagyon is sejti hogy pontosan mikor és milyen pózban esett teherbe?

Figyelt kérdés
Van közöttetek olyan aki ülőpózban vagy kutyapózban esett teherbe?! Csak mert úgy hallottam hogy az képtelenség..cáfoljatok rá kérlek!
2012. szept. 3. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Mindkét gyerkőcőm kutyapózban sikerült. Az első babám elsőre és csak így voltunk. A második babára 8 hónapot vártunk, és csak misszionáriusban voltunk együtt, majd a férjem mondta, hogy a mi lenne ha....és abban a hónapban sikerült, amikor újra a kutyapózra váltottunk.

Ejakulációkor nagy sebességgel távoznak a kiskatonák közvetlen a nyitott- ha jó időben sikerül- méhszájhoz. Aminek be kell menni be is fog!

3éves kislány és 15hetes pocakos anyukája :)

2012. szept. 3. 19:56
 12/15 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Van egy 13 eves kisfiunk, az anyagiak matt nem akartunk babat meg, meg uj munkahelyen voltam, de a gyogyszert abba kellett hagynom.

Nem is gondoltam ra en sem, hogy ennyitol teherbe esem, de a ferjem biztosra mondta mikor nem jott meg.

Hat most mar 2 fius szulok leszunk :)

2012. szept. 3. 20:15
 13/15 anonim ***** válasza:
A férjem felül, én alul voltam.Nem tartott olyan sokáig a dolog.Most meg itt van köztünk a gyönyörű kisfiam,aki épp az igazak álmát alussza a kiságyában!Szerintem nem a pózoktól függ,hanem hogy mikor vagy jó helyen, és időben...:)
2012. szept. 3. 21:06
 14/15 Pötyös Panni ***** válasza:
Ha jól emlékszem,akkor a csillárról ugrott rám..:))
2012. szept. 4. 02:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Az elso fiunk ugy jott ossze,hogy en voltam felul.Ez biztos mert akkor egyszer nem vedekeztunk.

Most a masodik fiunknal nem tudom mert tobb fele pozban voltunk egyutt (misszionarus,kutya,lovaglo). O tervezett baba.

2012. szept. 7. 05:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!