Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztelnétek újból ebben a...

Tesztelnétek újból ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Eléggé rendszertelenné vált a menstruációm.A múlt hónapban 50.napra jött meg.Akkor el is kezdtem szedni a barátcserje kapszulát,hátha rendezi.

ma tartok a 44. napon,és még semmi.Pár napja "mindjárt megjön " érzésem van,és szurkál a hasam,de a menszesznek semmi nyoma.Reggel már nagyon hányingerem is volt.

Ami zavar,hogy nem fájnak a melleim,és,hogy 1 hete teszteltem ami negatív lett.

Úgy gondoltam,várok hétvégéig a teszteléssel,de már nem nagyon bírok várni,ugyanakkor félek is az eredménytől.

Ti várnátok még,vagy ellnétek holnap egy tesztet?

2012. szept. 3. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:

mikor voltál utoljára együtt a pároddal?? a teszt 2 hét után biztos. akkor érdemes tesztelni.

esetleg nem nagyon stresszes az életed?? nekem borzalmasan össze- vissza jön meg. ha pár hónapig pihenek, nagyon pontos, aztán meg kimarad, megjön kicsit, aztán nagyon, majd kimarad.

lehet, hogy fel kéne keresned egy orvost. én is voltam, de hál istennek semmi problémám.

esetleg szedsz fogamzásgátlót? bármilyet

2012. szept. 3. 17:57
 2/8 A kérdező kommentje:

nekem ez mindig probléma volt,sosem volt rendszeres.szülés után rendeződött úgy ahogy,de most megint felborult. :(

annyira nem stresszes az életem.párommal szinte egész hónapban próbálkoztunk,nem sok nap maradt ki.

peteérést nem figyeltem,de következő hónaptól tervezem az ovu tesztet beszerezni.

egyszer már teherbeestem a 26.napon.ezért is reménykedek hátha most is csak ilyen későn foganhatott.

2012. szept. 3. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:

mondjuk így legalább örülhetsz, mert nem parázol, hogy mi van ha??

várj még kicsit a teszttel. de közben próbálkozhattok szerintem. semmi rosszat nem csináltok, ha újra szeretkeztek, legalábbis nekem a rendszertelenség ellenére is most növekszik a picike a pocimban pedig fogalmam nem volt róla, hogy mikor lenne esedékes.

bár ha nem sajnálod a pénzt a tesztre, akkor csinálhatod már most is. én 5-t használtam el :)

2012. szept. 3. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha gondolod... Hét végén talán már biztosat mutat. Én is voltam már terhes, de annyira szeretném ezt a babát is, hogy simán produkálom minden hónapban a tüneteket. Az összeset, és hát széles a paletta... Egyedül a mellbimbóérzékenységet nem. Én annak hiszek:)
2012. szept. 3. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Én megvárnám az 50.napot hátha megint úgy jön meg.De ha nagyon nem bírod akkor tesztelhetsz most is,csak reggeli elsőből csináld.
2012. szept. 3. 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan tesztelhetsz, mert 35 napos ciklus fölött nincs peteérés. Tehát vagy terhes vagy vagy nem is volt pé-d.
2012. szept. 3. 18:14
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm.

még nem tudtam eldönteni,hogy teszteljek-e holnap.

várom még a további véleményeket. :)

2012. szept. 3. 18:20
 8/8 A kérdező kommentje:

18:06-os

és te mennyi idő után teszteltél?hanyadik napon lett pozitív a teszt?

2012. szept. 3. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!