Hormonvizsgálat?
a következő lépés attól függ, hogy mit mutat a laboreredmény
nyilván, ha mondjuk túlműködik a pajzsmirigyed, akkor gyógyszert kell rá szedned és nem rendelnek átjárhatóságit, hiszen nem ott van a gond
attól még lehet a vérben eltérés, a laboreredmény lesz a tuti
a problémától függ, hogy gyógyszerrel kezelik-e vagy műszeres beavatkozásra van szükség, ezt csak a doki fogja tudni megmondani, ha véget ért már a kivizsgálás és a kezében vannak a leleteid
Nekem is írtak Clostit, minden vizsgálat nélkül. Nem lett baba, endokrinológushoz mentem....
Hormonvizsgálat, terheléses cukor vizsgálat, D vitamin vizsgálat vérből. Mind rossz, gyógyszerrel és diétával kezeljük. Most jön a petevezeték átjárhatósági. Ja, mellette el kellett mennie a férjemnek is andrológushoz, kiderült, őt is kezelni kell.
Közben folyamatosan kapok Merionalt, mármint nem igazán folyamatosan, de ez bonyolult. Szóval a stimulálás is megy, hátha:)
A következő lépés az inszem lenne, de remélem előtte terhes leszek:) Meddőségi csak a 4. inszemes sikertelenség után. Legalábbis nálam, mert az én dokim nőgyógyász endokrinológus, és csinál inszemet szerencsére.
Utolsó:a hormonvizsgálat gondolom vérvizsgálat.És a terheléses cukor?Azt a vérvételkor csinálják?Mikor cukros vizet kell inni?Szurkolok neked,hogy sikerüljön a baba.
Nem értem,régen ilyennel nem volt gond.Most meg egyre több fiatal párnál vannak problémák a gyerekvállaláskor.Rengeteg ilyet hallani,olvasni.Én is ettől félek,hogy az elején sikerüljön minden,nem szeretnék inszemre,meg ehhez hasonlókra járni.Így is olyan rossz,hogy valami baj van velem,másnak pedig egyből sikerül.Miért nem lehet akkor,mikor szeretné az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!