Három napja volt missed ab miatti vetélésem. Mikor lehet újra próbálkozni?
Szia. Nagyon sajnálom ami veled történt. Nekem tavaly júniusban volt 10 hetesen ilyen műtétem. Nekem is azt javasolta az orvos, hogy min 3 hónapot várjunk, bár a szakirodalom fél évet javasol. Mi kivártuk a 3 hónapot és szinte az első alkalomból összejött a baba. Kicsit csóválta is a fejét a doki amikor mentem hozzá, hogy terhes vagyok, de szerncsére minden rendben van és már 31 hetesek vagyunk.
Sajnos az okot nekem se mutatta ki a szövettan. Fontos, hogy lélekben tedd túl magad a történteken és ne gondolj se arra, hogy ez miért pont veled történt, se arra ne görcsölj rá, hogy mennyire akarsz babát. Én minden "segéd" eszközt eltüntettem, az összes szakirodalmat, öröknaptárt, kínai fogamzásnaptárt. Úgy gondoltam, hogy ha jönni akar majd jön. És szerintem tényleg ezért sikerült ilyen könnyen teherbeesnem.
Sok szerncsét kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!