Cukor - inzulin szintek és a terhesség?
Babát szeretnénk majd nemsokára és nem tudom, milyen érték mennyire számít rossznak. (PCOS)
-Neked mennyi volt a cukor/inzulin terhelésed eredménye a kezelés előtt?
- Milyen gyorsan változott a kezelés hatására?
- Mennyi volt, mikor teherbe sikerült esned?
- Várandósság alatt hogy alakultak?
- Miben volt más a terhességed, mint egy "átlagos"?
Nem akartam ilyen sok kérdést kiírni, gondoltam, így egyben teszem fel, hisz alapvetően összefüggnek. Remélem, minél több tapasztalatot láthatok majd. Köszönöm előre is mindenkinek, aki ír!
ezek nagyon egyén függőek.
Nekem nagyon magas volt az inzulinom de fél év alatt teljesen helyre állt és 8 hónappal a kezelés megkezdése után terhes volt, a terhességem teljesen probléma mentes volt.
Megírod az eredményeid?
Igen, relatív, hogy mi számít magasnak. Nekem az éhgyomri inzulinom 5-s, az egy órásim 85, a kétórási 120.
És ezek már fél éves kezelés eredményei. Metformint szedek, heti 5 nap tornázom és számolom a szénhidrátot is, betartom, amit kell.
Neked mi számított magasnak?
Lehet megkéne próbálni egy másik gyógyszert. Akinek a met nem hat mostanában euverast szoktak adni
Nekem 40 körül volt az éhgyomri 103 a 60 perces és 75 a 120 perces ha jól emlékszem.
A te eredményeid valóban nagyon rosszak. Ki a dokid?
Igen arra gondoltam, csak elütöttem a betűt.
Hát nem tudom akkor mit lehetne még kipróbálni. Az ir diétát anygon szigorúan tartod gondolom.
Engem mikor engedtek lombikra (mások miatt csak lombikunk lehet) akkor 6 körül volt az éhgyomri ami még mindig nem tökéetes de a 40hez képest jó, a 120 perces meg 30 körül volt.
Most akartunk kistesót akkora teljesen rendbe jöttaz éhgyomrim 3 volt a terhelt 15 körül. De nem sikerült sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!